‘Kullanılan kredi kartı Bayındır’ın

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin kaset skandalıyla ilgili olarak Ak Partili İbrahim Faruk Bayındır'ın adını vermesinin ardından ilginç bir iddia ortaya atıldı.

Görüntüleri yayınlayan internet sitelerinin alan adının ücretleri Bayındır’ın kredi kartından ödendi. Bayındır da bu bilgiyi doğrularken yapılan ödemeyi fark etmediğini öne sürdü.  Akşam gazetesinde dün yer alan habere göre Bahçeli, skandal görüntülerin yer aldığı internet sitelerinin domain ücretinin Bayındır’ın kredi kartından ödendiği bilgisine ulaşınca ismini açıkladı.


Olayı öğrendikten sonra suç duyurusunda bulunan Bayındır da dün bazı internet sitelerine yansıyan haberlere göre incelenmesi için kredi kartlarının bilgilerini savcılığa verdi. Bayındır yaptığı açıklamada, skandal görüntülerin yayımlandığı internet sitesinin kendi kredi kartıyla satın alındığını doğruladı ancak bunu fark etmediğini öne sürdü.

Bayındır: Fark etmedim
Olayı 8 Mayıs’ta televizyonlardan öğrendikten sonra 9 Mayıs’ta bankalara giderek tüm hesaplarını incelettiğini belirten Bayındır, “Bir kredi kartımdan, bilgim olmaksızın yurtdışı internet hizmetleri veren bir firmadan harcama yapıldığı tespit edilmiş, harcama limitleri yüksek birden fazla kredi kartımın olması ve hesap ekstrelerini inceleme alışkanlığımın olmaması nedeniyle bu harcamalar tarafımca fark edilememiştir” dedi. Bayındır, olayın araştırıldığını da anımsatırken sorumluların ivedilikle bulunup cezalandırılmasını istedi.   

Milliyet

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

KAMU PERSONELİ Haberleri