Kredi vermeyen bankayı soydu

Antalya'da kefil getirmediği için banka kredisi talebi iki kez reddedilen soyguncu kuru sıkıdan bozma silahla güvenlik görevlisini yaralayıp, 9 bin 200 TL alarak kaçtı..

Antalya'nın en lüks semti Lara'daki Çağlayan mahallesinde dün meydana gelen olayda, kimliği henüz belirlenemeyen 30- 35 yaşlarındaki kişi, bir banka şubesine girdi. Kuru sıkıdan bozma silahını çeken soyguncu, güvenlik görevlisi Engin Özdemir'e 3-4 el ateş açtı. Kurşunlardan biri Engin Özdemir'in boynuna isabet etti. Yaralı haldeki Özdemir'in 7.65 çapındaki silahını alan soyguncu, bankanın kasasına yöneldi. Kasadaki bütün parayı alıp kargo poşetine koyan zanlı, bankadaki görevlileri ve müşterileri tehdit edip yaya olarak kaçtı. Yaralı güvenlik görevlisi, ambulansla Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Alarma geçen polis, 1.60-1.65 boylarında, spor ayakkabılı, esmer zanlının peşine düştü.

BÖLGE ABLUKA ALTINDA
Antalya Emniyet Müdürlüğü'nün asayiş, gasp, hırsızlık ve cinayet ekipleri ile bölge mıntıka ekipleri Eski Lara yoluna kaçtığı bildirilen zanlıyı yakalamak için bölgeyi ablukaya aldı. Zanlının daha önce 2 kez şubeye gelip kredi talebinde bulunduğu ortaya çıktı. Ne için kredi talep ettiğini beyan etmeyen zanlının, banka yetkilileri tarafından geri çevrildiği ve pazartesi günü kefille gelmesinin istendiği belirtildi. Polis, bankanın güvenlik kamerası ile MOBESE kameralarını incelemeye aldı.

Sabah


İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

KAMU PERSONELİ Haberleri