Koncuk'tan Provakatör İnternet Siteleri Açıklaması

Koncuk'tan Provakatör İnternet Siteleri Açıklaması

Geçen günlerde facebookta ŞEREFİNİ MAKAMA SATANLARA DİKKAT diye bir yazı yayınlamıştım. Tüm teşkilatlarımızdan çok olumlu tepkiler aldım. Bir çok kişi telefonla arayarak teşekkür etti. Bizim teşkilatlarımızın ne kadar ilkeli adamlardan oluştuğunu bilen biri olarak, bir yandaş sendika tarafından oluşturulan bu ahlaki dejenerasyona, bu kadar tepkili arkadaşımızın olduğunu bir kere daha görmek, gelecek açısından umutlarımı daha da güçlendirdi. Çünkü, biliyorum ki, ahlaki zafiyet içerisindeki insanlarla uzun soluklu, bir mücadeleye atılmak mümkün değildir.
 
Hal böyle iken, kime hizmet ettiği tarafımızdan bilinen bir internet sitesinde, yukarda başlığını verdiğim açıklama, açıkça tahrik unsuru olarak kullanılmaya çalışılmış, olay tamamen çarpıtılarak haberleştirilmiş, hatta bu yandaş sitede ikinci bir haber yapılarak, şu başlık yer almıştır,” İstifa Edenlere "Dümbük" "Zübük" Diyen KONCUK'a Tepkiler Çığ Gibi”
Bu yandaş, yalancı haber sitesini dikkate almak gerekir mi, ama ben toplumu doğru bildirmenin, çok şerefli bir iş olduğunu bildiğim için, bu açıklamayı yapmayı gerekli buldum. Öncelikle şunu ifade edeyim, bu yandaşların hiçbir yorumu beni bağlamaz, ahlakı olmayan insanların açıklamamı anlaması da beni ilgilendirmez, beni, ancak adam gibi düşünen, adam gibi davranan insanların yorumları ilgilendirir ve bağlar.
 
Bu yandaş haber sitesi, söylemediğim kelimeleri de söylediğimi iddia edecek kadar cahil olmalı ki, afedersiniz, DÜMBÜK kelimesi açıklamamın hiçbir yerinde geçmediği halde, bu kelimeyi kullandığımı iddia etmektedir. Bu kelime, kadın pazarlayan anlamına gelmektedir. Kimseyi açıklamamda, kadın azarlamakla itham etmedim, tam olarak şu cümleleri kullandım, “Bana göre, çoluk çocuğu aç susuzken kendini pazarlayan bir kadın dahi bunlardan çok daha şereflidir. Bunlar aç mıdır, açıkta mıdır, çoluk çocuğu evde aç mıdır ki, kendi şereflerini makam ve mevki için pazarlamaktan çekinmemektedir.” Bu cümlelerden, kadın pazarlayan, anlamını çıkarmak, ancak bu cahil ve yandaş sitenin becerisi olabilir.
 
Bir de, benim bu tepki açıklamasını, tüm istifa edenlere yönelik yaptığımı da, bu cahil ve yandaş site iddia etmektedir. Bu konuda kurduğum cümle tam şu şekildeydi,” Bazı yönetici adaylarının sendikamzıdan istifa ettirlerek, yandaş sendikaya üye yapılarak mülakatta daha yüksek puan almak istedikleri bilgileri gelmektedir” Görüldüğü üzere, sendikamızdan şu veya bu sebeple istifa edenlere, değil, şu günlerde yapılan, mülakatta fazla puan almak için, sendikamızdan istifa ederek, yandaş sendikaya geçenlere yönelik bir tepkim söz konusudur. İstifa etmek de, üye olmak kadar haktır. Kişiler istifaya da, üyeliğe de kendi hür iradeleri ile karar verirler, ancak sendikamdan istifa edeyim, yandaş sendikaya üye olarak mülakata gireyim yüksek puan alayım, diyerek gerek bizim sendikamızdan gerekse diğer bir sendikadan istifa etmenin, hangi ahlaki ölçülerle açıklanabileceğini birilerinin hepimize izah etmesi gerekir.
 
Bazıları da sendikaların menfaat örgütü olduğunu söyleyerek, bu tür istifalara ahlaki zemin yaratmaya çalışmaktadır. Sendikalar menfaat örgütü olabilir, ancak bu menfaat genel menfaatlerdir. Menfaati, başkalarının hak ettiği makamlara, hak etmeyen insanların gayri ahlaki yollarla getirilmesi olarak anlayanlar ve anlatanlar, hakkı gasp edilen insanların ne duruma düşürüldüğünü empati yaparak anlamaya çalışmalıdır. Bu ülke ve devlet hepimizin ortak değeridir. Bu ülkede birinci sınıf zümreler yaratmak, tam bir alçaklık ve insanımıza yapılmış en büyük ihanettir.
 
Bu yazıdan sonra, bir kere daha anladım ki, bu ülkede ahlaksızlığı savunacak ne kadar çok zübük türetilmiş. Zübükler her devirde olmuştur, ancak son 11 yılda sendikayım diye ortaya çıkan bir güruh, adeta zübüklüğün kitabını yazmaktadır. Benim sendikama üye ol, mülakatta sana avantaj sağlayayım, diyen bir sendikanın varlığının, namus ve şerefe önem veren, herkes tarafından sorgulanması mı, ayıplanması mı, yoksa takdir edilmesi mi gerekir? Ben sorguluyorum, eminim ki, yüzbinlerce çalışan da sorgulamaktadır.
 
Biz sendikaların da, ahlakı olduğunu savunanlardanız, hiç kimse, sendikamızı büyütmek için gayri ahlaki yöntemleri hak görelim, insanları dejenere edelim ama bize üye olmaya zorlayayım diyemez. Türkiye Kamu Sen bu yönteme asla başvurmayacaktır. Çünkü, bizim hedefimiz, insanları dejenere ederek büyümek değil, insanları bu ülke geleceği adına kazanmak ve şahsiyetlerini yere düşürmeden, yükseltmektir.
 
Bütün bu sebeplerle, açıklamamızı çarpıtan, muhtemelen bundan sonra da çarpıtacak olan, yandaş sendikadan beslenen provakatör bazı internet sitelerinin haberlerine dikkatle yaklaşılmalıdır, bunlar ilkeli habercilikten çok, ekmeğini yediği, yandaş sendikanın davulunu çalmaktan başka bir iş yapmamaktadır.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (3)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

MEB PERSONEL Haberleri