Koncuk: Sizde Yetkiyi Kullanacak Yürek Yok!

Koncuk, "Sendikacılığı gecekondu mahallesine çevirdiniz, mesele yetkili olmak değil, yetkiyi kullanacak mangal gibi yüreğe sahip olmaktır.Sizde yok!" dedi.

Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, sosyal medya hesabından, "Toplu Sözleşme konularını kazanıma dönüştürecek takvimin görüşülmesinde muhatap Memur-Sen ve yetkili sendikalarıdır" diyen Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın'a sert çıktı. Koncuk, "Sendikacılığı gecekondu mahallesine çevirdiniz, mesele yetkili olmak değil, yetkiyi kullanacak mangal gibi yüreğe sahip olmaktır.Sizde yok!"  dedi.

Genel Başkan İsmail Koncuk;

Ben sana ne söyleyeyim.Bu iş size kalmıştı, elinize yüzünüze bulaştırdınız.Bu işin bu kadar karışmasının sebebi kim?

Size kalsaydı, çalışma takvimi dahi olmazdı.Enaniyeti bırak. Mesele, problemin çözülmesidir, ucuz kahramanlık değil.

Toplantıda ayrıca 01.01.2016 tarihinden önce 4-C'lilere yargı kararı ile verilen ek ödemelerin geri alınmaması ile ilgili düzenleme istedik.

Taşerona verilen kadro sözünün tutulmasını, kiralık işçi vb. istihdam türlerinin yeniden değerlendirilmesini de dile getirdik.

Senin gibi acemi sendikacılar sayesinde masa çarpık hale geldi.%1.8lik enflasyon farkımızı çaldırdın, 4-C ve üniversiteli işçileri bilinmezliğe sürükledin.

Korkma biz masada olmasak da sendikacılığı yiğitçe ve şerefle yaparız, ancak memuru, emekliyi, 4-C liyi, gariban memuru satmayız.

Sendikacılığı gecekondu mahallesine çevirdiniz, mesele yetkili olmak değil, yetkiyi kullanacak mangal gibi yüreğe sahip olmaktır.Sizde yok!

Adınız sarı, sendikacılığınız pembe.Siz ancak Stajyer öğretmeni, memuru korkutursunuz.Masada ayağa kalkmak değil, delikanlıca konuşmak esastır" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

MEB PERSONEL Haberleri