Koncuk: Bunlar Sendikacılığın Kara Delikleridir

Türkiye Kamu-Sen ve Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, sosyal medya hesabından tüm gönüldaşlarımıza çağrı yaparak, “Bu besleme tosuncuklara meydanı bırakmayın..."

Türkiye Kamu-Sen ve Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, sosyal medya hesabından tüm gönüldaşlarımıza çağrı yaparak, “Bu besleme tosuncuklara meydanı bırakmayın. Bunlar egoisttir, egoistler korkak olur. Korkaklar sadece kendisi için yaşar, toplumsal düşünme melekelerini kaybetmiştir” dedi. Koncuk, “Türkiye Kamu-Sen mensuplarına gönül vermiş herkese büyük görevler düşmektedir” dedi.

Genel Başkan İsmail Koncuk değerlendirmesinde; 

Bütün gönüldaşlarımdan büyük gayret bekliyorum. Bu besleme tosuncuklara meydanı bırakmayın. Bunlar egoisttir, egoistler korkak olur. Korkaklar sadece kendisi için yaşar, toplumsal düşünme melekelerini kaybetmiştir.

Kendileri yaşasın diye, diğer insanların yok oluşlarına hiç aldırış etmezler. Biz bu ülkeyle varız, bu milletle anlamlıyız. Türkiye Kamu Sen'e gönül vermiş, hak davasının yolcularına bu sebeplerle büyük görev düşmektedir.

Söyleyeceğimiz çok şey var, çünkü haklıyız, çünkü hakkı terennüm ediyoruz. Haklılığımızı herkese anlatın, bu beslemelerin yarattığı bataklığa insanların düşmesine engel olalım.

Bu beslemeler çalışma hayatının, sendikacılığın KARA DELİKLERİDİR. Bu kara deliklere çekilenler, insanlığını da, şahsiyetini de, cesaretini de kaybetmekle karşı karşıya kalabilir.

Davamız insan kazanmak, yok oluşuna izin vermemek davasıdır. Bunun için gayret lazım, emek lazım, durmadan koşmak ve üzerimize düşeni yapmak lazım.

Emeğinizi esirgemeyeceğinizden asla şüphemiz yoktur. Gayret bizden, takdir Allah’tan.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

MEB PERSONEL Haberleri