Koncuk: Bir Yumruk Gibi Yolumuza Devam Edeceğiz

Konfederasyonumuza bağlı sendikalarımızın Genel Başkanları ve Genel Merkez Yöneticileri istişare toplantısında bir araya geldi.

Konfederasyonumuza bağlı sendikalarımızın Genel Başkanları ve Genel Merkez Yöneticileri istişare toplantısında bir araya geldi.

KONCUK: TÜRKİYE KAMU-SEN KÖKLÜ BİR KURULUŞTUR

Toplantıda bir konuşma yapan Genel Başkanımız İsmail Koncuk, Genel Merkez Yöneticileri olarak sık bir araya gelerek görüş alışverişinde bulunacaklarını söyledi. Koncuk, “ Genel Kurul süreçlerimizi geride bıraktık. Türkiye Kamu-Sen’e ve aziz milletimize hayırlı ve uğurlu olsun. Seçilen tüm yöneticilerimiz demokratik teamüller ve olgunluk içerisinde görevlerine seçilmiştir.

Bundan sonra hep birlikte önümüze bakacağız. Birlik ve beraberlik içinde hareket edeceğiz, düşmanlarımıza fırsat vermeyeceğiz. Enerjimizi en verimli şekilde kamu çalışanları ve bu ülkenin hassasiyetleri için kullanacağız.

Türkiye Kamu-Sen gelenekleri olan köklü bir kuruluştur. Buraya gelen her insan emek ve alın teri ile geliyor. Biz bir vücut gibiyiz, parmağımıza bir iğne batsa o vücut tamamen o acıyı beraberce hissetmeliyiz. Türkiye Kamu-Sen’in her problemi bu camianın hepsini yakından ilgilendirmelidir. Bundan sonraki süreçte sık sık bir araya geleceğiz ve yolumuza bir yumruk gibi devam edeceğiz.

KONCUK: MÜCADELEMİZ HER ŞART ALTINDA SÜRECEK

Yetki dönemi olan 15 Mayıs tarihi artık geride kaldı. Türkiye Kamu-Sen yine gücüne güç katarak yoluna devam etmeyi başarmıştır. Gayri ahlaki yöntemlere rağmen dimdik ayakta durmaya devam ediyoruz.  450 bini aşan sayımızla bundan sonra ki süreçte de yine Türkiye’nin en etkin ve güvenilir Sivil Toplum Örgütü olarak yolumuza emin adımlarla devam edeceğiz.

2015 yılı Toplu Sözleşmenin yapılacağı yıldır. Bu sebeple 2015 yılında yetkili olacak Konfederasyon çok önemlidir. 2013 yılında yaşanan toplu sözleşme rezaletini tekrar yaşamak istemeyenler, satılmak istemeyenler şapkayı önüne koymak zorundadır. Türkiye Kamu-Sen tüm mücadele azmi ve isteğiyle buradadır. 2015 yılında memur ve emeklilerin tekrar satılmasını istemiyoruz. Devlet memuru sıfatının kaldırılmasını, iş güvencesiz olmasını istemiyoruz. Bunu sağlamak için Türkiye Kamu-Sen’in mücadelesinin herkes tarafından görülmesi bu haklarımızı korumak için vazgeçilmez öneme sahiptir. İnanıyorum ki, tüm kamu çalışanları er veya geç kendilerine kurulan tezgahı görecek ve sarı sendikalara gereken cevabı verecektir.

Biz, bundan önce olduğu gibi bu dönemde de memurları masada satanların gerçek yüzlerini deşifre etmeye, maskelerini düşürmeye devam edeceğiz. Memurların 2013 yılındaki gibi bir ucube toplu sözleşmeye reva görülmemesi, enflasyon farkı hakkının ellerinden alınmaması için her türlü çabayı göstereceğiz. Mücadelemizi her şart altında sürdürecek ve bulunduğumuz noktadan çok daha ileriye gideceğiz. Türkiye Kamu-Sen, bundan önce olduğu gibi bundan sonra da memurların hakları için meydanlara inmekten çekinmeyecektir.

Zorlukları ve içinde bulunduğumuz şartları çok iyi biliyoruz ama zorluklar bizi asla yıldırmayacak. Bizler tesadüfler neticesinde bir araya gelen insanlar değiliz. Hepimiz görev ve sorumluluklarımızı çok iyi bilen bireyleriz. Ben tekrar hepinize gösterdiğiniz mücadele ve azminizden dolayı teşekkür ediyor, başarılar diliyorum” dedi.

 

 

 

 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

MEB PERSONEL Haberleri