Koncuk, Altın Değerindeki Buluşu Açıkladı!

Müdür değerlendirmeleri ve sonrasında yaşananlar, ilginçlikleri de beraberinde getiriyor.

Müdür değerlendirmeleri ve sonrasında yaşananlar, ilginçlikleri de beraberinde getiriyor. 

O ilginç uygulamalardan birini daha, Türkiye Kamu-Sen ve Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, facebook hesabından paylaştı.

İşte o açıklama:

BOZÜYÜK İLÇE MÜDÜRÜ GÜMÜŞ'TEN, ALTIN DEĞERİNDE BULUŞ!
Bilecik'in Bozüyük İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş'ten altın değerinde bir uygulama. Bu kıymetli ilçe müdürü kimsenin aklına gelmeyen, gerçekten altın değerinde bir yol bulmuş ve okul müdürlerine yüksek puan veren okul öğretmenlerinden, verdikleri puanları hangi belgeye göre verdiklerini sormuş, söz konusu belgelerin elden teslim edilmesini istemiş.

Bu çok anlamlı talimatla ilgili, elbette İlçe Müdürü ile ilgili soruşturma isteyeceğiz, yetkilerini aşan bu talimatı neye göre verdiğinin soruşturulmasını MEB'den talep edeceğiz.

Fakat, burada dikkat edilmesi gereken şey, ilçe milli eğitim müdürlüğü makamını dolduran bir kişinin kendisini bu kadar komik ve zavallı duruma düşürmesidir. Taşıdığı makamın ciddiyetinin farkında olmayan bir çok idareci gördük ama bu kadarına da pes dedirtecek cinsten bir talimat vereni ise ilk defa görüyorum. Kardeşim, müdürlere puan veren bu öğretmenlerin, puan verdikleri okul yöneticileri için belge bulma mecburiyeti nerede yazmaktadır? Bu öğretmenler, bu müdürlerin sicil amirleri midir ki, sen bunlardan belge istiyorsun?

Bu altın değerinde uygulamayı icat eden, Bozüyük İlçe Müdürü Hüseyin Gümüş'e Sayın Milli Eğitim Bakanı bir ödül vermelidir. Malum, bu devirde bu kadar mucit bir yönetici bulabilmek bir hayli zorlaştı. Milli Eğitim bakanlığını da ayrıca kutluyorum, yahu böylesine kıymetli yöneticileri bulmak için çok mu uğraştınız? Allah sonumuzu hayır etsin, inşallah.

www.turkiyeegitim.com

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (4)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

MEB PERSONEL Haberleri