Kocanın sevgilisiyim’ sözleri indirim nedeni

BURSA'da eşine, “Ben kocanın sevgilisiyim” diyen sevgilisi 35 yaşındaki Günay Kökçe'yi bıçaklayarak öldürdüğü gerekçesiyle ömür boyu hapis cezası istemiyle yargılanan 43 yaşındaki Bedrettin D., 14 yıl 2 ay hapis cezasına çarptırıldı. Mahkeme heyeti, 'koca

Merkez Yıldırım İlçesi'nde geçen ağustos ayında meydana gelen olayda, hamal Bedrettin D., iş dönüşü evine gelince cep telefonunu oturma odasında bırakıp tuvalete girdi. Bu sırada çalan cep telefonunu eşi Güzel D. açtı. “Kiminle görüşüyorum” diyen Güzel D., iddiaya göre “Ben senin kocanın sevgilisiyim” yanıtını aldı. Telefondaki kadınla tartışan Güzel D., çılgına döndü, kocasına “Sen beni aldatıyorsun” diye bağırmaya başladı.


Bunun üzerine Bedrettin D. de cep telefonunu eşinin başına vurup evden ayrıldı. Başı yarılan Güzel D. akrabalarının yardımıyla evlerinin yakınında bulunan Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Bedrettin D. de hastaneye gitti, kocası Muş'ta olan sevgilisi bir çocuk annesi Gülay Kökçe'yi cep telefonuyla arayıp, “Yuvam yıkılacak. Hastaneye gel eşime, 'Biz arkadaşız de” dedi.


Kısa süre sonra hastaneye oğlu 14 yaşındaki E.K. ile birlikte gelen Gülay Kökçe, kendisine “yuvamı yıktın” diyen Güzel D.'ye, “Ben eşinle sevgiliyim' dedi. İyice öfkelenen Bedrettin D., Gülay Kökçe'yi oğlunun gözleri önünde bıçaklayarak öldürüp kaçtı. Yakalanan Bedrettin D. tutuklanarak, cezaevine konuldu.


Hakkında Bursa 3'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nde, 'adam öldürmek' suçundan yargılanan Bedrettin D., bugün son kez hakim karşısına çıktı. Bir anlık öfkesinin bedelini ağır ödediğini söyleyen Bedrettin D., “Aramızdaki ilişkiyi, karıma söylemesine çok sinirlendim. Eşimle bu yüzden tartıştım. Çok pişmanım” dedi.


Mahkeme heyeti suçunu kabul eden sanığı önce ömür boyu hapis cezasına çarptırdı. Öldürülen Gülay Kökçe'nin telefonda 'sevgilisi' olduğunu söylemesini tahrik unsuru olarak kabul eden heyet, sanığın duruşmadaki iyi halini de dikkate alarak bu cezayı 14 yıl 2 ay hapise indirdi.
hürriyet

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

KAMU PERSONELİ Haberleri