Kılıçdaroğlu: Türkiye Dersimli'yi başbakan olarak görecek

Tunceli mitinginde konuşan CHP Lideri Kılıçdaroğlu, "Türkiye, Allah'ın izniyle bir Dersimli'yi başbakan olarak görecektir" dedi.

Partisinin memleketi Tunceli'de düzenlenen mitinginde halka hitap eden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye'nin bir Dersimli'yi başbakan olarak göreceğini söyledi.

Ülkeye barış getireceğini söyleyen Kılıçdaroğlu, "Dersimli Kemal, inşallah başbakan olacaktır" dedi:

TÜRKİYE BİR DERSİMLİ'Yİ BAŞBAKAN OLARAK GÖRECEK
"Türkiye, Allah'ın izniyle bir Dersimli'yi başbakan olarak görecektir. Hiç kimseyi ötekileştirmeyen, gözardı etmeyen, 77 milyon yurttaşı kucaklayan, hiçkimsenin kimliğini, yaşam tarzını, inancını sorgulamayan, insanı en değerli varlık olarak gören bir anlayışın, geleneğin sonucu olarak Dersimli Kemal, inşallah başbakan olacaktır"

Kılıçdaroğlu, Türkiye'de barışın güvencesi olduklarını ifade ederek, şöyle devam etti:

DEMOKRASİNİN GÜVENCESİ BİZİZ

"Türkiye'de demokrasinin güvencesi biziz. Türkiye'ye barışı getireceğim, Ortadoğu'ya barışı getireceğim. 'Yurtta barış dünyada barış' diyeceğim. Tunceli evliyalar diyarıdır. Bu topraklarda yetişenler, 72 millete aynı gözle bakar. Tunceli; hoşgörü, huzur, barış ve kardeşliğin topraklarıdır. Bu topraklar, babalarımızın, dedelerimizin, atalarımızın topraklarıdır.

BİR TUNCELİLİ'NİN BAŞBAKAN OLMASI BARIŞIN GÜVENCESİDİR

Bu topraklar, dünyaya barışı getirecek topraklardır. Bir Tuncelili'nin başbakan olması, barışın güvencesidir. Bir Dersimli'nin başbakan olması, Ortadoğu'ya barışın getirilmesi, sadece bu bölgeye değil, Türkiye'ye huzurun gelmesi demektir."

ensonhaber.com

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

KAMU PERSONELİ Haberleri