Kılıçdaroğlu: AK Parti 'kaset' tuzağı kuruyor!

Daha önce Deniz Baykal ve Akif Hamza Çebi'nin gizli çekilmiş görüntüleri yayınlanan CHP'de Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, AK Parti'nin kaset tuzağı kurduğunu ileri sürdü.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, MHP'li iki yöneticinin internette yayınlanan ilişki kasetlerinden sonra çalışma arkadaşlarını uyardığını açıkladı. Kemal Kılıçdaroğlu, Akşam Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni İsmail Küçükkaya'ya konuştu.

"Seçimi kazanacağız, durum iyi ama bir tehlike var. Arkadaşlarımız kazaya uğramazlarsa..." diyen CHP Lideri AK Parti iktidarının rakipleri için tuzak kurduğunu iddia ederek şunları kaydetti: "Siyasi rekabet acımasızlaştı. İktidar, rakipleri için tuzak arayışında. MHP'nin durumunu da böyle görüyorum. Bütün arkadaşlarımı uyardım, dikkatli olmalarını istedim."

CHP'de daha önce, eski Genel Başkan Deniz Baykal ile Ankara Milletvekili Nesrin Baytok'un olduğu iddia edilen bir görüntü internette yayınlanmış ve Baykal genel başkanlıktan istifa etmişti. Baykal'ın ardından Grup Başkanvekili Mehmet Akif Hamzaçebi'nin S.K. adlı bir kadınla olduğu görüntüler yine internette yayınlanmıştı.
 

http://www.haber7.com/haber/20110503/Kilicdaroglu-AK-Parti-kaset-tuzagi-kuruyor.php

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

KAMU PERSONELİ Haberleri