Kavurucu Sıcaklar Geliyor

Hava sıcaklığının ülke genelinde mevsim normallerinin 5 ila 8 derece üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nce yapılan son değerlendirmelere göre, az bulutlu ve açık, zamanla iç ve doğu bölgelerinin yer yer parçalı bulutlu, öğle saatlerinden itibaren Doğu Anadolu'nun kuzey ve batısı ile Kayseri, Niğde, Karaman, Sivas, Bayburt, K.Maraş, Adıyaman ve Diyarbakır çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere, sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. 
 
Hava sıcaklığının ülke genelinde mevsim normallerinin 5 ila 8 derece üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor. 
 
Rüzgarın ise genellikle kuzeyli yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor. 
 
-BAZI İLLERDE HAVA DURUMU- 
 
Bazı illerde bugün hava durumu ve sıcaklık değerleri şöyle olacak: 
 
İSTANBUL: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Kuzey kıyılarında yer yer hafif sis hadisesi bekleniyor. (25) 
 
ANKARA: Az bulutlu ve açık (27) 
 
İZMİR: Az bulutlu ve açık (31) 
 
ADANA: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu (36) 
 
ANTALYA: Az bulutlu ve açık (34) 
 
SAMSUN: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu (22) 
 
ERZURUM: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı (20) 
 
VAN: Az bulutlu ve açık (19) 
 
DİYARBAKIR: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı (29) 
 
-BÖLGELERDE HAVA DURUMU- 
 
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son verilerine göre bölgelerde hava durumu şöyle olacak: 
 
MARMARA: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. 
 
EGE: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. 
 
AKDENİZ: Az bulutlu ve açık, öğle saatlerinden sonra doğusunun parçalı ve çok bulutlu, Kahramanmaraş çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere, sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. 
 
İÇ ANADOLU: Az bulutlu ve açık, zamanla bölgenin güney ve doğusunun parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra Karaman, Niğde, Kayseri ve Sivas çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. 
 
BATI KARADENİZ: Az bulutlu ve açık, zamanla bölge genelinin parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bölgenin batı kıyılarında yer yer hafif sis hadisesi bekleniyor. 
 
ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Az bulutlu ve açık, zamanla doğusu parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra Bayburt çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. 
 
DOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık, zamanla kuzey ve batısının parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. 
 
GÜNEYDOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık, zamanla kuzeyinin parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra Adıyaman ve Diyarbakır çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
 
sondakika.com

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

KAMU PERSONELİ Haberleri