Kamu-Sen Yöneticileri Demokrasi Şehidi Oldu

15 Temmuz Cuma günü akşamı ülkemizde yaşanan darbe girişimi neticesinde 161 vatandaşımız şehit olurken, olaylar sırasında Türkiye Kamu-Sen’e bağlı, Türk Büro-Sen üyesi İhsan Lezgi ve Türk Tarım Orman-Sen İş yeri temsilcisi Ramazan Konuş’da şehit olmuşlar

15 Temmuz Cuma günü akşamı ülkemizde yaşanan darbe girişimi neticesinde 161 vatandaşımız şehit olurken,  olaylar sırasında Türkiye Kamu-Sen’e bağlı, Türk Büro-Sen üyesi İhsan Lezgi ve Türk Tarım Orman-Sen İş yeri temsilcisi Ramazan Konuş’da şehit olmuşlardır.

Türkiye Kamu-Sen ve Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk bir baş sağlığı mesajı yayınlayarak tüm şehitlerimize yüce Allah’tan rahmet diledi.

Genel Başkan İsmail Koncuk baş sağlığı mesajında;

Geride bıraktığımız Cuma akşamı ülkemizde yaşanan demokrasiyi kesintiye uğratma çabaları sırasında 161 vatandaşımız şehit olurken, Türkiye Kamu-Sen’e bağlı Türk Büro-Sen üyesi SGK Personeli Yönetim Hizmetleri Daire Başkanlığı Arşiv binasında görev yapan üyemiz İhsan Lezgi ve Türk Tarım Orman-Sen Balıkesir Bandırma İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünde İş yeri Temsilcimiz olarak görev yapan Ramazan Konuş şehit olmuşlardır. 

Türkiye Kamu-Sen olarak kurulduğumuz günden bu güne dek, demokrasiye karşı girişilen her türlü hukuksuz müdahalenin kurumsal olarak karşısında olduk. 

Devletimizin kalesi olan Meclisimizin bombalandığı, sokaktaki vatandaşlarımızın üzerine mermiler yağdırıldığı ve yüzlerce can kaybının yaşandığı bu alçakça girişim, Türk tarihine kara bir leke olarak geçecektir.

Yaşanan tüm bu gelişmelere rağmen, Türk milleti büyük ve acı bir demokrasi sınavından başarıyla geçmiş, bundan önce yaşanan darbelerin aksine, rejimine ve devletine sahip çıkmıştır. Bu noktada büyük Türk milletinin ortaya koyduğu feraset ve cesaret de her türlü övgüye layıktır. 

Ancak bu olaylar sırasında ne yazık ki 161 vatandaşımız şehit olmuş, Türk Büro-Sen üyemiz İhsan Lezgi ve Türk Tarım Orman-Sen Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Bandırma İş yeri Temsilcimiz Ramazan Konuş şehit olmuşlardır. 

Türkiye Kamu-Sen ailesi olarak iki üyemize ve tüm şehitlerimize yüce Allah’tan bir kez daha rahmet diliyoruz. Allah birliğimizi ve dirliğimizi bozmasın, Türk milletine büyük geçmiş olsun” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

KAMU PERSONELİ Haberleri