KAMİL AYDOĞAN OKULLARLA YAKINLAŞMA DEVAM EDİYOR

KAMİL AYDOĞAN OKULLARLA YAKINLAŞMA DEVAM EDİYOR

Ankara Millî Eğitim Müdürü Kâmil Aydoğan, kurumsallaşma ve kurumsal kimlik açısından önem verdiği okul ziyaretlerine devam ediyor. Göreve başladığı günden beri, zamanının büyük bir kısmını okul ve öğrencilere ayıran Kâmil Aydoğan, 15 Kasım 2011 Salı günü Çankaya Rehâ Alemdaroğlu Anadolu Lisesini ziyaret etti.

 Okul ziyaretlerinin belirli bir format ve standart içinde gerçekleşmesine önem veren Aydoğan, Rehâ Alemdaroğlu Anadolu Lisesinde de bu geleneğini bozmadı. Okulu deposundan, arşiv ve kalorifer dairesine, laboratuarlarından sınıflarına ve kantine kadar tek tek dolaştı.

 Daha sonra sınıflara giren Aydoğan, önce kendini tanıtarak öğrencilerle tek tek ilgilendi, onlara okullarını sevip sevmediklerini, okullarında olmaktan mutlu olup olmadıklarını sordu. Öğrencilerde aidiyet duygusunun gelişmesine çok önem veren Millî Eğitim Müdürü Kâmil Aydoğan, öğrencilerin, okulu aile gibi görmelerinden ve öğretmenleriyle ilgili olumlu düşünmelerinden memnun olduğunu ifade etti. Okul idarecilerinin okul ile ilgili verdiği bilgileri aktarmalarının ardından okuldan ayrıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

EĞİTİM Haberleri