Kadın öğretmene gaspçı dehşeti

MERSİN'de, bıçaklı gaspçı, alış verişten dönen 38 yaşındaki Nagihan Dönmez'i otomobilinin bagajına koyup, 3 saat banka banka gezerek şifresini öğrendiği kredi kartlarındaki paraları çektikten sonra altınlarını da gasp ettiği Dönmez'i bagajdan bırakıp kaçt

Çığlık atarak sesini duyuran Viranşehir Zihinsel Engelliler Rehabilitasyon Okulu'nda görev yapan öğretmen Dönmez, vatandaşlar tarafından kurtarıldı.Olay şöyle gelişti...
Dün akşam merkez Mezitli İlçesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Viranşehir Mahallesi'ndeki okulundan çıkan Nagihan Dönmez, bir mağazaya giderek alış veriş yaptı. Ardından elindeki paketlerle birlikte mağazanın önünde bulunan 33 AHU 07 plakalı otomobiline gelen Dönmez, eşyalarını aracına yerleştirdiği sırada bıçaklı bir kişinin saldırısına uğradı.

Kimliği henüz saptanamayan saldırgan, boğazını bıçak dayadığı öğretmeni, otomobile bindirerek Kuyluk Beldesi'nde ıssız bir bölgeye götürüldü. 30 yaşlarındaki saldırgan önce öğretmenin boynundaki 3 altın kolye, bilekliği ve diğer altınları aldı, ardından çantasında bulunan nakit paralarla birlikte kredi kartlarını gasp etti.
Nagihan Dönmez'den bıçak tehdidiyle kredi kartlarının şifrelerini öğrenen gaspçı, daha sonra öğretmeni otomobilin bagajına kilitleyerek banka banka dolaştı. 3 saat boyunca gittiği her ATM'den şifrelerini öğrendiği kredi kartlarıyla para çeken gaspçı, daha sonra otomobili, bagaja kilitlediği öğretmenle birlikte Çiftlikköy Mahallesi Üniversite Caddesi'nde terk ederek kaçtı.

Çığlık atan Dönmez'in sesini yoldan geçen bir vatandaş duyunca çevresindekilerden yardım istedi. Vatandaşlar, otomobilin üzerindeki anahtarla bagajı açıp, sıcak ve havasızlıktan boğulmak üzere olan Dönmez'i kurtardı. Nefes nefese şok halinden bagajdan çıkan Dönmez, olay yerine çağrılan polise, başından geçenleri anlattı. Bankadan ne kadar para çektiği henüz belirlenemeyen saldırganın yakalanması için soruşturma başlatıldı.

milliyet

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

KAMU PERSONELİ Haberleri