Kabarık Faturalara Dikkat

Operatörler Halkı Böyle Kazıklıyor

Cep telefonu konuşmalarınızı internetden takip edin zira faturalarınızda yazılı olan görüşme sürelerine haksız ödemelerle karşı karşıya kalabilirsiniz.

Avusturya'da tüketici koruma dernekleri uyarıyor: Cep telefonu konuşmalarınızı internetden takip edin zira faturalarınızda yazılı olan görüşme sürelerine haksız ödemelerle karşı karşıya kalabilirsiniz.

Viyana'da yaşayan Rıza Demir ödemesi gereken faturanın yüksek miktarda olmasından şüphelendi ve görüşme listesini kontrol etti. Rıza Demir bağlı bulunduğu telefon şirketinin internet sayfasından yaptığı kontrolde inanılmaz bir hataya kurban edildiğini anladı.

Bir Gün İçin 24 Saat 19 Dakikalık Fatura Kesmişler

Demir'e çıkartılan hesapta, bir gün için 24 saat 16 dakika, başka bir gün için ise 24 saat 19 dakika görüşme yaptığı yazılı idi.

Telefon şirketine itiraz ederek " Bir gün de 24 saat var. Nasıl ouyor da bana bu şekilde fatura gönderiyorsunuz? Lütfen düzeltin." dedi.

50 Euro İndirim Teklif Ettiler

Ancak Demir'in yaptığı tüm itirazların sonucunda telefon şirketi " Sadece 50 euroluk bir indirim yapabiliriz." yanıtını verdi.

Rıza Demir hakkını mahkemede arayacağını ve işadamı olduğu için 15 Binden fazla kartvizit bastırdığını ve bütün yazışma kağıtlarına söz konusu telefon numarasını yazdırdığını belirtterek "Bu numaram ücretini ödemediğim için kapanacak. O zaman bütün masraflarım boşa gitmiş olacak. Mahkemeye başvuracağım." şeklinde konuştu.

aktifhaber

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

KAMU PERSONELİ Haberleri