J.Lopez özür diledi

Tazminatı duydu bütün suçlamaları sitesinden kaldırdı

Jennifer Lopez, konser iptaline gerekçe gösterdiği KKTC'yi insan hakları konusunda suçlayan açıklamasını sitesinden kaldırdı

• KKTC'de vereceği konseri iptal etmesinin ardından, Jennifer Lopez, konser iptali ile ilgili açıklamayı web sitesinden kaldırdığı ortaya çıktı. Haberlerde, KKTC'de konser vereceği haberinin ardından sanatçının çok fazla protesto mektubu aldığı ve internetteki sosyal iletişim ağı Facebook'ta konseri protesto edenlerin bir sayfa açtığı ve bir hafta içinde 20 bin kişinin bu sayfaya üye olduğu belirtildi.

40 MİLYON DOLAR KORKUSU

İngiliz basını, sanatçının sözcüsünün ünlülerle ilgili dedikodu haberlerine yer veren TMZ'nin internet sayfasına şu açıklamayı yaptığını yazdı: “Kıbrıs'taki koşulları gözden geçirdikten sonra, bu konseri vermemeye karar verdik. Bu, bölgenin siyasi gerçeklerine olan hassasiyetimizi yansıtan bir takım kararı.” Ancak otelin şarkıcının ücretini ödediğini aktaran İngiliz basını, otelin Lopez'i 40 milyon dolarlık dava açmakla tehdit ettiğini bildirdi.

'ÖZÜR DİLEDİ' İDDİASI

Haberlerde, Lopez'in eşi ve çocuklarıyla birlikte KKTC'ye giderek, otelde kalmasının beklendiği bilgisine de yer verildi. Bu arada Jennifer Lopez'in KKTC'yi suçlayan açıklamayı web sitesinden kaldırdığı ortaya çıktı. Bir iddiaya göre ise Lopez, Cratos Premium otelinin sahibine “özür” içeren bir e-posta gönderdi.


Stargazete

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

EĞİTİM Haberleri