İzdiham bekleniyodu 150 kişi geldi!

İstanbul'un çeşitli noktalarında açtığı mağazalarında daha önce izdiham yaşanan teknoloji marketin bu sabah aynı anda açılan iki yeni mağazası boş kaldı.

Merter ve Güneşli'deki açılışlar için gazetelere boy boy ilan verilmesine, bariyerlerle izdiham hazırlığı yapılmasına rağmen açılışlara yaklaşık 150 kişi geldi.

Media Markt'ın bu sabah açılan iki mağazası boş kaldı. Merter ve Güneşli'deki mağazaların açılışına beklendiği gibi ilgil olmadı. Güneşli'deki mağazaya yaklaşık 50, Merter'deki mağazaya da yaklaşık 100 müşteri geldi. Bu nedenle, izdihamı önlemek amacıyla konulan bariyerlere gerek kalmadı.

Bu sabah saat 06.00'da yapılan açılış öncesinde, diğer açılışlarda yaşanan izdiham göz önünde bulundurularak geniş güvenlik önlemleri alındı. Mağazanın önüne yaklaşık 3 bin kişinin toplanabileceği kadar genişlikte, bariyerlerle labirentler oluşturuldu. 100'ün üzerinde güvenlik görevlisi ve çok sayıda mağaza çalışanı açılışlar için görevlendirildi. Açılış saati geldiğinde ise beklenen kalabalığın oluşmadığı görüldü.

Açılış sırasında Güneşli'deki mağazada yaklaşık 50, Merter'deki mağazada ise 100 kişinin kuyruğa girdiği görüldü. Gelenlerin çoğunun kampanya kapsamındaki dizüstü bilgisayarla ilgilenmesi dikkat çekti.
milliyet

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

EĞİTİM Haberleri