İstanbul'da yağmur üç can aldı

Eylül ayının ilk gününde İstanbul'a düşen sağanak yağış, kent trafiğinde etkili oldu. TEM otoyolu ile şehrin çeşitli bölgelerinde kayganlaşan yollarda meydana gelen trafik kazalarında 3 kişi öldü, 5 kişi yaralandı. Kentin çeşitli bölgelerinde çok sayıda d

O-2 Karayolu üzerinde Silivri yönüne gitmekte olan 34 FM 9674 plakalı Ford marka otomobilin sürücüsü Özkan Santur, sabah saatlerinde yağmurun da etkisiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybetti. Savrulan otomobil Ispartakule mevkiinde yolun sağındaki kamyon bekleme alanında park halindeki Mustafa Kayrancıoğlu'nun kullandığı 14 BC 215 plakalı kamyona arkadan çarptı. Özkan Santur ağır yaralanırken, araçtaki Nurdan Şabanoğlu (40) ile henüz kimliği tespit edilemeyen bir kişi ise sıkışarak hayatını kaybetti. Cesetler, olay yerine gelen itfaiye ekiplerince çıkartılarak morga gönderildi. Avcılar Anadolu Hastanesi'ndeki tedavi altına alınan Özkan Santur'un hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi. Aynı araçta bulunan 6 yaşlarındaki Hakan Şabanoğlu ise kazayı yara almadan atlattı.E

İstanbul'dan Edirne yönüne giden Düzgün Erdoğmuş'un kullandığı otomobil, Kınalı mevkiinde kaygan yolda kontrolden çıktı. Takla atan otomobilden fırlayan 37 yaşındaki Beser Erdoğmuş olay yerinde öldü.

Avcılar'da meydana gelen kazada da, O-1 Karayolu'ndan Beylikdüzü'ne, 34 BY 2312 plakalı motosikletiyle giden Cengiz Alkan, kayganlaşan yolda frene basınca kontrolden çıkıp bariyere çarptı. Esenyurt Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Alkan'ın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi.

Beşiktaş'ta ise, Büyükdere Caddesi'nden Sarıyer istikametine giden Turgut Seheroğlu yönetimindeki 34 EFJ 76 plakalı gazete yüklü kamyonet, kayganlaşan yolda kontrolünden çıkarak, önünden giden Hızır Çakmak'ın kullandığı 34 VA 2912 plakalı vince arkadan çarptı. Kazada kamyonette sıkışan Turgut Seheroğlu, olay yerine gelen itfaiye ekiplerince çıkartılarak, Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Bu arada, Tem Otoyolu Başakşehir mevkii İstanbul istikametinde, kaygan zemin nedeniyle kontrolden çıkan yabancı plakalı TIR önce bariyerlere sonra da aydınlatma direğine çarptı. Aynı istikamette ilerleyen 38 PL 185 plakalı TIR da direksiyon hakimiyetini kaybederek önündeki TIR'a çarptı. Araç içinde sıkışan sürücü İtfaiye ekiplerince kurtarılarak, Bakırköy Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Kaza nedeniyle tamamen kapanan yol, Polis ve Karayolları Bölge Müdürlüğü ekiplerinin çalışmalarıyla açıldı.

Sefaköy Atatürk Havalimanı kavşağında ise, kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden 10 NS 862 plakalı TIR yola devrildi ve içinde bulunan binlerce yumurta yola saçıldı. Trafik ekiplerince yollardan temizlenen yumurtalar bir süre trafiğin durmasına neden oldu. Bahçeşehir mevkiinde meydana gelen başka bir kazada ise 34 PL 185 plakalı TIR'da sıkışan sürücü sağlık ve itfaiye ekiplerince kurtarıldıktan sonra hastaneye kaldırıldı.
hürriyet

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

KAMU PERSONELİ Haberleri