İSKİ'den evleri terk edin çağrısı

İSKİ 11 eylül akşam saatlerinde başlaması beklenen kuvvetli yağış beklentisiyle ilgili olarak dere yataklarına yakın bölgelerde yaşayan istanbulluların yağışın etkisi geçene kadar ikametlerinden ayrılmalarını önerdi.

İSKİ 11 eylül akşam saatlerinde başlaması beklenen kuvvetli yağış beklentisiyle ilgili olarak dere yataklarına yakın bölgelerde yaşayan istanbulluların yağışın etkisi geçene kadar ikametlerinden ayrılmaları yönünde uyarıda bulundu.

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (İSKİ)'den, yapılan yazılı açıklamada, meteoroloji yetkililerinin bu akşam saatlerinden itibaren kuvvetli yağış uyarısında bulunduğu ve yağışın özellikle kentin Anadolu Yakası'nda etkili olacağını duyurduğu hatırlatıldı. Meteorolojik tahminler doğrultusundaki yağışlara karşı İstanbullular'ın gerekli tedbirleri almalarının can ve mal emniyeti açısından büyük önem arz ettiği vurgulanan açıklamada, "Bilhassa dere yataklarına yakın bölgelerdeki yerleşim yerlerinde ikamet eden İstanbullular'ın yağışın etkisi geçene kadar ikamet bölgelerinden ayrılmaları, can emniyeti açısında alt katlardaki yerleşim bölgelerine girmemeleri gerekmektedir" uyarısında bulunuldu.

İSKİ'nin riskli ilan ettiği ve vatandaşların ikametlerinden ayrılmalarını önerdiği dere yataklarına yakın yerleşim bölgeleri;

Beykoz deresi (Tokatköy) Cendere ve Akbaba kolları

Riva Deresi ve Ali Bahadır kolu

Ümraniye Kemer Dere Çırçır yolu

Çavuşbaşı, Çengeldere, Karanlıkdere, Baklacıdere

Şile Kabakozdere ve İmrendere

Sultanbeyli Uzundere

Paşaköy Ayazma kolu

Çamaşırcı deresi, Fındıklı yolu
hürriyet

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

KAMU PERSONELİ Haberleri