İşadamı Saadettin Saran, “Fenerbahçe Başkanı Olabilirim

Bağımsız Eğitimciler Sendikası tarafından “BES 2008 Eğitim Onur Ödülü” verilen Saran Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran, şu anda Fenerbahçe yönetimine girmeyi düşünmediğini bildirerek, “İleride başkanlığı düşünebilirim” dedi.

ANKARA (ANKA) - Bağımsız Eğitimciler Sendikası, (BES) “BES 2008 Eğitim Onur Ödülünü” Saran Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran'a verdi. Burada konuşan Saran, Fenerbahçe başkanlığı için ilerde aday olacağı mesajı verdi.
Bağımsız Eğitimciler Sendikası eğitim sisteminin sorunları başta olmak üzere, toplumsal ve ekonomik sorunların çözümünde büyük yararlılıklar gösteren şahsiyetlerine her yıl verdiği onur ödülünü bu yıl Saran Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran'a verdi.
BES Genel Başkanı Gürkan Avcı, Türkiye'nin eğitiminin gelişmesine önemli katkılarda bulunan, eğitim sisteminin sorunları başta olmak üzere toplumsal ve ekonomik sorunların çözümünde büyük yararlılıklar gösteren şahısları, onurlandırmak amacıyla değişik alan ve sektörlerde “Yılın En”leri şeklinde kamuoyuna takdim ettiklerini söyledi. Avcı, Kırıkkale'de yaptırdığı 4 okul başta olmak üzere Türkiye'nin bir çok yöresinde yaptırdığı derslikler, engellilerin eğitimi ve sporla tanışmaları yönünde kaydettiği yüksek başarılar nedeniyle 2008 Eğitim Onur Ödülünü Sadettin Saran'a vermeye karar verdiklerini kaydetti.
Ödülünü almak için kürsüye gelen İşadamı Saran ise, bu güne kadar yalnızca Kırıkkale'de 4 okul yaptırdığını ve amacının 10 yılda 10 okul yaptırmak olduğunu kaydederek, “ Hayatında az ödül alan birisi sayılırım. Bu münasebetle aldığım bu çok anlamlı ve önemli ödülü büromun en güzide yerinde yıllarca saklayacağım” dedi.

-SARAN: “İLERDE FENERBAHÇE BAŞKANI OLABİLİRİM”-

Saran, Fenerbahçe kulüp üyeliği konusundaki gelişmelerin sorulması üzerine “Mahkeme kararıyla üyelik hakkımı aldım. Herhangi bir yönetimde görev almayı düşünmüyorum. İleride başkanlığı düşünebilirim” dedi. Siyasete yönelik açıklamada da bulunan Saran, mevcut partilerle bir bağlantısının olmadığını belirterek, “Siyasete girmem hususunda şahsıma dönük ciddi baskı ve talepler var. Merkez sağ tandanslı bir siyasi yapıya sahibim. İleride aktif siyaseti düşünebilirim” dedi. (ANKA)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

SPOR Haberleri