iPhone 4'te tehlike çanları!

Rekor sayıda ön sipariş alan Apple'ın yeni telefonu iPhone 4 için tehlike çanları çalıyor!

Apple'ın piyasaya sürmeye hazırlandığı yeni telefonu iPhone 4'ün ön siparişlerinde iptaller yaşandığı öne sürülüyor.
16 GB'lık modeli 1.160 lira, 32 GB'lık modeli de 1.400 liradan satışa çıkacak olan telefon için AT&T ve Apple'dan ön sipariş veren kullanıcılar siparişlerinin iptal edildiğini söylüyorlar.
Gizmodo sitesine durumu anlatan bir okuyucu, kredi kartından telefon bedeli çekildiği halde, AT&T'nin siparişinin iptal edildiğine dair bir mesaj geldiğini söylüyor.
Başka bir kullanıcı, AT&T'nin, elindeki iPhone'lar tükendiği için siparişini iptal ettiğini söylerken, Apple, bu kullanıcının telefon "yükseltmesi" için uygun bulunmadığını açıkladı.
Konuyla ilgili açıklama yapan AT&T yetkilisi, söz konusu kullanıcıların, sipariş verirken "gönder" tuşuna birden fazla kez tıkladıkları için siparişlerinin iptal olduğunu söyledi.
Ancak, iPhone sahibi olmaya çalışan kullanıcılar, Apple'dan da benzer sipariş iptali mesajları aldıklarını söylüyorlar.
Geçtiğimiz hafta iPhone 4 ön siparişle satışa çıktığında da kimi güvenlik sorunları yüzünden 24 Haziran'da başlaması beklenen satışların, 14 Temmuz'a kaydırıldığı açıklanmıştı.
iPhone'ların imalatının yapıldığı Foxconn şirketi çalışanlarının üst üste intiharları yüzünden zor durumda kalan Apple'ın, rekor sayıdaki iPhone 4 siparişlerini yetiştirip yetiştiremeyeceği de merak konusu.
Milliyet

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

EĞİTİM Haberleri