İngilizlerin eğitim ekolü 50 yaşında

İngiltere Büyükelçiliği'nde bulunan British Embassy Study Group'un 50. kuruluş yıl dönümü Swiss Otel'de düzenlenen görkemli bir geceyle kutlandı. Okul Aile Birliği tarafından düzenlenen geceye, okulun öğretmenleri, veliler ve seçkin davetliler katıldı.

ANKARA'da görev yapan yabancı misyon personelinin çocuklarının eğitimlerine katkıda bulunmak için 1959 yılında kurulan British Embassy Study Group'un 50. kuruluş yıl dönümü görkemli bir geceyle kutlandı. İngiltere Büyükelçiliği'nde bulunan ve İngiliz eğitim sistemine göre hizmet veren okulun 50. kuruluş gecesi eski ve yeni öğretmenler ile velileri bir araya getirdi. Okulun Genel Müdürü Dawn Akyürek'in ev sahipliğinde gerçekleşen geceye, eski müdürlerden David Clark ve eşi Hillary Clark'ta katıldı.

Mary Suphi'nin başkanlık yaptığı Okul Aile Birliği tarafından organize edilen gece, fuayede gerçekleşen kokteylle başladı. Konuklar, kokteylin ardından kendileri için ayrılan masalarda yerlerini aldı. Salonda bulunan 16 ayrı masa, 16 ülkeyi temsil eden ve onların kültürlerini yansıtan objelerle süslenmişti. Konuklarla yakından ilgilenen Okul Müdürü Dawn Akyürek, amaçlarının diplomat çocuklarına iyi bir eğitim vermek olduğunu söyledi. Organizasyonun gerçekleşmesinde büyük emek harcayan Mary Suphi de, okul tarihindeki en geniş katılımlı ve görkemli kutlamayı düzenlediklerini belirterek, şimdiye kadar okulda 75 farklı ülkeden öğrencinin eğitim gördüğünü dile getirdi.

Yemekle başlayan gece, balo dansıyla devam etti. Dans etmek için piste çıkan konuklar renkli görüntüler oluşturdu. Gecenin sonunda sorulan bilmecelere doğru cevap veren davetlilere çeşitli hediyeler verildi.

Hürriyet


İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

KAMU PERSONELİ Haberleri