İlkokula molotof attılar

İlkokula bile molotof attılar

Küçükçekmece'de bulunan Yunus Emre İlköğretim Okulu molotoflu saldırıya uğradı. Okulda çıkan yangın itfaiye tarafından söndürüldü. Okmeydanı ise savaş alanına çeviren göstericiler her yeri kırdı döktü

Küçükçekmece'de Yunus Emre İlköğretim Okulu'na molotoflu saldırı düzenledi. Saldırı sonucu okulda maddi hasar oluştu. Kanarya Mahallesi Karakuş Sokak'taki Yunus Emre İlköğretim Okulu'nun birinci katında bulunan yemekhane ve kazan dairesine saat 22.00 sıralarında molotof kokteyli attı. Patlayan molotoflar sonucu okulda yangın çıktı.

FACİA OLABİLİRDİ

Olay esnasında yemekhanede kimsenin bulunmaması olası yaralanma ya da can kaybını önledi. İhbar üzerine olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri yangını büyümeden söndürdü.

Yetkililer, molotofların kazan dairesinde patlamaya yol açması durumunda büyük bir facia yaşanabileceğini, itfaiyenin yangına zamanında müdahale ederek faciayı önlediğini anlattı. Görgü tanıkları da, olay yerine birkaç metre mesafede geçtiğimiz yıl bir belediye otobüsüne molotoflu saldırı düzenlendiğini; saldırıda liseli Serap Eser'in hayatını kaybettiğini hatırlattılar. Zanlıları yakalamak için geniş çapta soruşturma başlatıldı.

Okmeydanı savaş alanına döndü

Okmeydanı'nda izinsiz gösteri yapan bir grup, polis ekiplerinin müdahalesiyle dağıtıldı. Mahmut Şevket Paşa Mahallesi Mithat Paşa Caddesinde akşam saatlerinde toplanan bir grup, terör örgütü lehine slogan attı. Çevredeki iş yerlerine molotofkokteyli, olay yerindeki polislere de taş atan gruptakiler, Çevik Kuvvet ekiplerinin müdahalesi sonucu dağılarak ara sokaklara kaçtı. Yollarda çöpleri de ateşe veren 30 kişilik grupun dağılması üzerine her iki caddede trafik normale döndü. Yakılan çöpler ise polis panzerleri ve itfaiye tarafından söndürüldü.

Stargazete

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

KAMU PERSONELİ Haberleri