II. EĞİTİM YÖNETİMİ FORUMUNA DAVETLİSİNİZ!

II. EĞİTİM YÖNETİMİ FORUMUNA DAVETLİSİNİZ!

Eğitim Yöneticileri ve Uzmanları Derneği tarafından bu yıl ikincisi yapılan “Eğitim Yönetimi Forumu” 22 Ekim 2011 Cumartesi Günü Başkent Öğretmenevi Konferans Salonu’nda yapılacak.

II. Eğitim Yönetimi Forumu (EYFOR) da bu yıl “2023’E DOĞRU EĞİTİM LİDERLİĞİ” ana teması altında eğitimde değişme, yenileşme, liderlik ve yeniden yapılanma konuları tartışılacak.

Foruma; alanında isim yapmış çok sayıda akademisyen, bakanlık bürokratları, sivil toplum örgütü temsilcileri, eğitim yöneticileri ve eğitimcilerin katılması bekleniyor.

Eğitim Yöneticileri Derneği tarafından yapılan açıklamada; “EYFOR’da siz değerli eğitimcilerimizi aramızda görmek bizleri mutlu kılacaktır” ifadesiyle yer verildi.

EYUDER DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKİYOR

EYUDER, kısa süreli geçmişine rağmen hızla büyüyen, kurumsal bir yapıya kavuşan bir sivil toplum örgütü olarak karşımıza çıkıyor.

EYUDER, “Eğitime, eğitimciye ve eğitim politikalarında günceli ön plana çıkaran” çalışmalarla da adından söz ettirmeye başladı.

Alanında uzman ve akademik kadrolarla desteklenen dernek, bu yönleriyle gelecek vadeden bir sivil toplum örgütü izlenimini veriyor.

EYUDER EKİBİ

EYUDER, başta kurucusu ve başkanı Adem Çilek olmak üzere özverili ve gayretli çalışan bir yönetim tarafından idare ediliyor.

EYUDER SİYASETTEN UZAK

EYUDER, siyasi kimliklerin ön plana çıkmadığı bir dernek. “Her siyasi görüşe eşit mesafede durma” derneğin en önemli kırmızı çizgileri arasında.

Forum Programıni indirmek için TIKLAYINIZ>>>>>>

EYFOR’a dinleyici olarak KAYIT olmak için TIKLAYINIZ>>>>

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

EĞİTİM Haberleri