İhsanoğlu'na Kiralık Bina Vermediler

Çatı aday Ekmeleddin İhsanoğlu, Ankara'da çalışma binası kiralamak istedi, mülk sahipleri "Kusura bakmayın, veremeyiz." dedi.

Çatı aday Ekmeleddin İhsanoğlu için oluşturulan Partilerarası Koordinasyon Kurulu, dün düzenlediği basın toplantısında İhsanoğlu’nun Ankara’daki ana çalışma ofisini ve ekibi tanıttı.

MÜLK SAHİBİ, BİNASINI KİRAYA VERMEDİ

Yaşanan sorunlara da değinilen toplantıda, Kurul’un MHP’li Temsilcisi Ruhsar Demirel, Cumhurbaşkanı adayı için çalışma binası kiralanmak istendiğinde mülk sahiplerinin “Kusura bakmayın, veremeyiz” dediğini aktardı.

SEÇİM FİNANSMANI BAĞIŞLARLA YAPILACAK

Kurul’un CHP’li üyesi Genel Başkan Yardımcısı Erdoğan Toprak da şunları söyledi: "Seçim sürecinin finansmanı sadece bağışlara bağlı olarak yapacağız. Devlet imkanlarını kullanması mümkün değil. Finans açısından halkımızın desteğine inanıyoruz. Milletvekili arkadaşlarımız da katkı vermek isterlerse hayır diyemeyiz. En fazla bağış miktarı 9 bin 80 TL olarak belirlendi."

MHP EKSİKSİZ, CHP'DE FİRE VAR

CHP ve MHP, İhsanoğlu için başvuru dilekçesini ayrı ayrı imzaya açtı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partilerinde dilekçeleri ilk imzalayan oldular. MHP Grup Başkanvekili Yusuf Halaçoğlu, bütün MHP milletvekilleri olarak eksiksiz imzalamayı planladıklarını kaydetti. CHP’den İhsanoğlu’nu istemeyen bazı milletvekillerinin dilekçeyi imzalamayacağı öğrenildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

KAMU PERSONELİ Haberleri