Hürriyet'ten imamlara ahlaksız saldırı

Doğan'ın tetikçi yayın organları İslama ve İslam'ın kutsallarına kasıtlı olarak saldırmaktan geri durmuyor. Son olarak kartelin İrisi Hürriyet, internet sitesinde dün yayınladığı bir video haberle İmamlara ahlaksızca saldırdı. Hürriyet, striptiz salonunda

Hürriyet İnternet Sitesi imamlarımızı küçük düşüren manipüle haberlerine devam ediyor. Hürriyet İnternet Sitesi, dünkü sayfasında kasıtlı olarak St. Paulide striptiz okulu işleten ve adı İmam Alkan olan Bingöllü gencin haberini “Bingöllü İmam'ın Striptiz Aşkı” başlığıyla vererek "meslek olarak imamlık yapan bir kişi striptiz okulu işletiyor" imajı vermeye kalkıştı.

AHLAKSIZLIĞA SERT TEPKİ
Söz konusu ahlak dışı habere tepki gösteren Diyanet- Sen Genel Başkanı Ahmet Yıldız, “Bilinçli bir şekilde imamlar hedef alınıyor ve küçük düşürülmek isteniyor. Bu anlayışı şiddetle kınıyor ve özür dilemeye davet ediyoruz” dedi.

İMAMLAR'DAN KINAMA
Yıldız, sözlerini şu şekilde sürdürdü: “İmamlık mesleğiyle uzaktan yakından ilgisi olmayan ve adını da kendine uygun görmediği için Rico Delgado olarak değiştiren Bingöllü genç üzerinden imamlarımız kasıtlı olarak töhmet altında bırakılmıştır. İmamlık mesleğiyle bağdaşmayan striptiz aracılıyla imamlarımız toplumun gözünden düşürülmeye çalışılmıştır.

Haberleri manipüle ederek yanlış anlaşılmalara sebep veren bu ve benzeri haberlerden dolayı Hürriyet İnternet sitesini ve haberi yapan ve yayınlayanları kınıyor, basın etik kuralları ile bağdaşmayan tamamen manipüle amaçlı haberlerinden dolayı, tüm zorluklarına ve büyük sorumluluklarına rağmen bu onurlu mesleği ifa eden imamlarımızdan özür dilemeye davet ediyoruz.”

http://www.habervaktim.com/haber/93952/hurriyetten_imamlara_ahlaksiz_saldiri.html

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

KAMU PERSONELİ Haberleri