Hırsızlık Çetesine Ağır Darbe

Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği Ekipleri, 22 Ayrı Adrese Düzenlediği Eş Zamanlı Operasyonda Aralarında Çete Liderinin de Bulunduğu Toplam 18 Kişiyi Gözaltına Aldı.

Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, 22 ayrı adrese düzenlediği eş zamanlı operasyonda aralarında çete liderinin de bulunduğu toplam 18 kişiyi gözaltına aldı. Emniyet'teki işlemleri tamamlanan 18 zanlı adli makamlara sevk edildi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerince Gaziosmanpaşa, Bayrampaşa, Esenler ve Sultangazi'de 22 ayrı adrese yönelik olarak geçtiğimiz salı günü eş zamanlı operasyon düzenlendi. Çete üyelerinin kimlik ve adresleri belirlenerek düzenlenen operasyonda aralarında Bayram A. isimli çete liderinin de bulunduğu toplam 18 kişi gözaltına alındı. Zanlıların yakalandığı yerlerde ve üzerlerine yapılan aramalarda 5 tabanca, 1 kılıç, 1 döner bıçağı, 2 sustalı bıçak ile çalıntı olduğu öğrenilen 3 LCD televizyon, diz üstü bilgisayarlar ve çeşitli elektronik eşya ele geçirildi.

Asayiş Şube Müdürlüğü'nden sorgulamaları yapılan zanlıların küçük yaşta bir kıza tecavüz, Tekel'e ait aracın silahla gasp edilmesi, 16 hırsızlık olmak üzere 30 ayrı suç olayına karıştıkları tespit edildi.

Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemleri tamamlanan çete üyesi 4 kişi serbest bırakılırken 14 kişi Gaziosmanpaşa Adliyesi'ne gönderildi.


www.sondakika.com

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

KAMU PERSONELİ Haberleri