Herkes oyunu kullansın

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, cuma namazına gitmek üzere Tarabya Köşkü'nden çıkarken köşkün girişinde bekleyen çocukları görünce yol üstünde durdu.

Gül, tek tek öperek bayramlaştığı çocuklar için “Bunlar hep bizim komşularımız. Dün de geldi bir kısmı” dedi. Bir basın mensubunun “Vatandaşların ilgisi size genelde yoğun ama bayramlarda çocukların ilgisi biraz daha yoğun galiba” demesi üzerine Gül, “Öyle. Bayram deyince çocuklar akla geliyor. Çocukların sevinci, onların mutluluğu... Görüyorsunuz hepsi birbirinden güzel” diye konuştu.
Çocuklarla toplu fotoğraf çektiren Gül, “Bayramın tadı bunlarla birlikte oluyor” dedi. Basın mensupları ile tek tek ellerini sıkarak bayramlaşan Gül'ün “Bugün hava biraz rüzgarlı” demesi üzerine bir gazeteci de “Deniz de dalgalı” diye cevap verdi. Cumhurbaşkanı Gül, bunun üzerine “Durulacak. Dalgalar ba-zen artar, bazen durulur” diye konuştu. Bir basın mensubunun referandumu hatırlatarak, Türkiye'deki atmosferi nasıl gördüğünü sorduğu Cumhurbaşkanı Gül, şöyle konuştu: “Referandum var. Tabii ki herkes görevini yapacak. Herkesi görevini yapmaya çağıracağım. Herkesin bu hakkını kullanması çok önemli. Bütün vatandaşlarımızın Doğuda, Batıda, her tarafta bu görevini yapması lazım. İnşallah hayırlı olur memleketimiz için.”

Hürriyet

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

KAMU PERSONELİ Haberleri