Havalar yine soğuyor!

Hava sıcaklığı özellikle doğu bölgelerde 1 ile 3 derece arasında azalacak. Kuzey ve doğu bölgelerde yağışların ise karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor.

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nden edinilen bilgiye göre; kuzey ve doğu bölgelerde aralıklarla görülecek yağışların; Karadeniz Kıyıları ile Kocaeli, Sakarya ve Bursa çevrelerinde yağmur, yağış alan diğer yerler ile sabah saatlerinde Bartın çevrelerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor.

Hava sıcaklıları, doğu bölgelerde 1 ile 3 derece azalacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak. Rüzgar ise, genellikle kuzey ve kuzeybatı, Doğu Anadolu'nun güneydoğusunda batı ve güneybatı yönlerden hafif, arasıra orta kuvvette esecek.

-ÇIĞ RİSKİNE DİKKAT-


Meteoroloji, Doğu Anadolu'nun doğusu (Erzurum, Kars, Ardahan, Ağrı, Muş, Bitlis, Van ve Hakkari) ile Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinin (Gümüşhane, Bayburt ve Artvin) yüksek ve eğimli yerlerinde meydana gelebilecek muhtemel çığ tehlikesine karşı ilgililerin ve vatandaşların dikkatli olması yönünde uyarıda bulundu.

HABERTURK.COM'UN HAVA DURUMU SAYFASINA BAKMADAN PROGRAM YAPMAYIN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

KAMU PERSONELİ Haberleri