Havalar nasıl olacak?

Yapılan son değerlendirmelere göre; öğle saatlerinden sonra Batı Karadenizin iç kesimleri (Bolu, Karabük, Kastamonu) ile Edirne, Kırklareli, Balıkesir, Bursa, Yalova, Bilecik, Sakarya, Kütahya, Afyon, Eskişehir, Trabzon, Rize ve Hopa çevreleri ile akşam s

HAVA SICAKLIĞI : Batı bölgelerde 3 ila 5 derece azalacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak.

RÜZGAR : Genellikle kuzey ve kuzeydoğu, güney ve doğu kesimlerimizde batı ve güneybatı yönlerden hafif, arasıra orta kuvvette, kuzey batı kesimler ile yağış alan yerlerde yağış anında kuvvetli olarak esecek.

UYARILAR
KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI : Yağışların akşam saatlerinden itibaren Zonguldak ve Bartın çevrelerinde kuvvetli olması beklendiğinden oluşabilecek olumsuz şartlara karşı (Sel, su baskını, heyelan vb.) ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.

BÖLGELERİMİZDE HAVA
MARMARA : Az bulutlu, zamanla parçalı ve çok bulutlu, öğleden sonra Edirne, Kırklareli, Balıkesir, Bursa, Yalova, Bilecik ve Sakarya, akşam saatlerinden itibaren İstanbul, Sakarya ve Kocaeli kısa süreli olmak üzere sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek. Rüzgar kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetlice esecek.

EGE : Az bulutlu ve açık, kuzey kesimleri parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Kütahya ve Afyon çevreleri kısa süreli olmak üzere sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.

AKDENİZ : Az bulutlu ve açık, zamanla Doğu Akdeniz'in iç kesimleri parçalı bulutlu geçecek.

İÇ ANADOLU : Az bulutlu ve açık, zamanla kuzeyi parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Eskişehir çevreleri kısa süreli olmak üzere sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.

BATI KARADENİZ : Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra iç kesimleri (Bolu, Karabük, Kastamonu) ile akşam saatlerinden itibaren bölge geneli aralıklı ve yerel sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek. Yağışların akşam saatlerinden itibaren Zonguldak ve Bartın çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ : Az bulutlu ve açık, doğusu parçalı çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Trabzon, Rize ve Hopa çevreleri kısa süreli sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.

DOĞU ANADOLU : Az bulutlu ve açık, kuzeydoğusu parçalı, zamanla çok bulutlu geçecek.

GÜNEYDOĞU ANADOLU : Az bulutlu ve açık geçecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

KAMU PERSONELİ Haberleri