Havalar nasıl olacak?

Meteoroloji'den yapılan 5 günlük hava tahminleri

Yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin güneybatı kesimleri ile Doğu Anadolu'nun doğusu parçalı çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Muğla (İl merkezi, Yatağan ve Milas çevreleri), Denizli, Isparta, Burdur, Antalya'nın iç ve batı kesimleri (Elmalı, Korkuteli, Kemer, Kaş, Kale, İbradı ve Akseki çevreleri) ile Van ve Hakkari kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı, diğer bölgelerimiz parçalı ve az bulutlu geçecek.

HAVA SICAKLIĞI: Ülke genelinde önemli bir değişiklik olmayacak.

RÜZGAR: Genellikle kuzey ve kuzeydoğu (Poyraz), ülkemizin güneydoğusunda batı ve güneybatı (Lodos) yönlerden hafif, arasıra orta kuvvette, Marmara'da kuvvetli (20-40 km/saat) olarak esecek.

UYARILAR

ÇIĞ TEHLİKESİ VE KAR ERİMELERİ UYARISI: Doğu Anadolu'nun doğusu (Erzurum, Kars, Ardahan, Ağrı, Muş, Bitlis, Van ve Hakkari) ile Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinin (Gümüşhane, Bayburt ve Artvin) yüksek ve eğimli yerlerinde meydana gelebilecek muhtemel çığ tehlikesi ve kar erimelerine karşı ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olması gerekmektedir.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

Parçalı ve az bulutlu geçecek. Rüzgar; kuzey ve batı kesimlerinde kuzey ve kuzeydoğu (Poyraz) yönlerden kuvvetli (20-40 km/saat) olarak esecek. Sabah ve gece saatlerinde Kocaeli, Sakarya, Bilecik ve Bursa çevrelerinde hafif sis görülecek.


sabah

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

KAMU PERSONELİ Haberleri