Havalar nasıl olacak?

Meteoroloji'den yapılan son değerlendirmelere göre 5 günlük haritalı hava tahminleri...

Yapılan son değerlendirmelere göre; Bu akşam ilk saatlerde Ordu ve Amasya'nın Merzifon İlçesinin sağanak, Hakkari çevrelerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bu gece ve yarın (Pazartesi) sabah saatlerinde iç ve doğu bölgelerde buzlanma ve don olayı, Marmara ile iç kesimlerde ise don olayı ile birlikte yer yer sis görülmesi bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: Güney ve batı bölgelerde mevsim normalleri civarında, kuzey, iç ve doğu kesimlerde mevsim normallerinin 3 ila 5 derece altında seyretmeye devam etmesi bekleniyor.

RÜZGAR: Rüzgarın genellikle kuzey ve kuzeydoğu yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA:
Parçalı ve az bulutlu, zamanla kuzey kesimleri çok bulutlu geçecek. Bu gece ve yarın (Pazartesi) sabah saatlerinde yer yer sis olayı bekleniyor.

EGE: Az bulutlu ve açık, iç kesimlerinin parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu gece ve yarın (Pazartesi) sabah saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde don olayı ile birlikte yer yer sis görülmesi bekleniyor.

AKDENİZ: Az bulutlu ve açık, doğusu parçalı bulutlu geçecek. Bu gece ve yarın (Pazartesi) sabah saatlerinde Göller Yöresinde hafif don olayı ile birlikte yer yer sis görülecek.

İÇ ANADOLU: Parçalı ve az bulutlu, güney ve doğusu çok bulutlu geçecek. Bu gece ve yarın (Pazartesi) sabah saatlerinde bölge genelinde don olayı ile birlikte yer yer sis görülecek.

BATI KARADENİZ: Parçalı, kıyıları çok bulutlu geçecek. Bu gece ve yarın (Pazartesi) sabah saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis görülecek.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Parçalı, kıtı kesimleri çok bulutlu, bu akşam ilk saatlerde Ordu ve Amasya'nın Merzifon ilçesi sağanak yağışlı geçecek. Bu gece ve yarın (Pazartesi) sabah saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde hafif buzlanma ve don olayı görülecek.

DOĞU ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu, bu akşam ilk saatlerde Hakkari çevreleri karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçecek. Bu gece ve yarın (Pazartesi) sabah saatlerinde bölge genelinde buzlanma ve don olayı görülecek.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Parçalı ve az bulutlu, doğusu çok bulutlu geçecek.

HAVA SICAKLIKLARINI DERECELERİYLE GÖRMEK İÇİN HARİTALARIN ÜZERİNE TIKLAYINIZ...







SABAH

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

KAMU PERSONELİ Haberleri