Havalar nasıl olacak?

Meteoroloji'den yapılan son değerlendirmelere göre 5 günlük haritalı hava tahminleri...

Yapılan son değerlendirmelere göre; ilk saatlerde İstanbul, Kocaeli, Bursa, Sakarya, Yalova, Bilecik ve Kütahya; yarın (Cumartesi) sabah saatlerinde İzmir, Çanakkale ve Balıkesir'in Edremit ve Ayvalık ilçeleri, Kıyı Ege ile öğle saatlerinden sonra Doğu Anadolu'nun güney ve batısı, Güneydoğu Anadolu, Erzurum, Ağrı, Gümüşhane ve Bayburt çevrelerinde sağanak ve gökgürültülü sağanak şeklinde yağışların görüleceği tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIĞI: Kuzeydoğu kesimlerde 1 ila 3 derece artacak, güney ve batı bölgelerde 2 ila 4 derece azalacak.

RÜZGAR: Kuzey ve kuzeydoğu, yurdun güney kesimleri ile zamanla iç ve doğu bölgelerde batı ve güneybatı yönlerden hafif, arasıra orta kuvvette, ilk saatlerde Marmara ve Kuzey Ege kıyılarında yer yer kuvvetli (30-50 km/saat) olarak esecek.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA: Parçalı ve çok bulutlu, ilk saatlerde Marmara'nın doğusu (İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Bursa, Bilecik, Yalova), yarın (Cumartesi) sabah saatlerinde Çanakkale ile Balıkesir'in Ayvalık ve Edremit ilçeleri sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek. Rüzgar; ilk saatlerde kuzey ve kuzeydoğu (Poyraz) yönlerden yer yer kuvvetli (30-40 km/saat) olarak esecek.

EGE: Parçalı ve çok bulutlu, ilk saatlerde Kütahya, yarın (Cumartesi) sabah saatlerinde İzmir çevreleri sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek. Rüzgar; ilk saatlerde Kuzey Ege kıyılarında kuzey ve kuzeydoğu (Poyraz) yönlerden yer yer kuvvetli (30-40 km/saat) olarak esecek.

AKDENİZ: Az bulutlu, iç kesimleri parçalı bulutlu geçecek.

İÇ ANADOLU: Parçalı ve az bulutlu geçecek.

BATI KARADENİZ: Parçalı ve az bulutlu geçecek.

ORTA VE DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, yarın (Cumartesi) öğle saatlerinden sonra Gümüşhane ve Bayburt çevreleri sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.

DOĞU ANADOLU: Az bulutlu, kuzeyi ile zamanla bölge geneli parçalı ve çok bulutlu, yarın (Cumartesi) öğle saatlerinden sonra güney ve batısı ile Erzurum ve Ağrı çevreleri sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık, yarın (Cumartesi) zamanla bölge geneli parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra bölge geneli sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.
HAVA SICAKLIKLARINI DERECELERİYLE GÖRMEK İÇİN HARİTALARIN ÜZERİNE TIKLAYINIZ...










Sabah

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

KAMU PERSONELİ Haberleri