Hava sıcaklıkları ülke genelinde artacak

Ülke genelinde yağış beklenmiyor. Hava sıcaklığı ise ülke genelinde 2 ila 4 derece artarak, mevsim normalleri üzerinde seyredecek.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nce yapılan son değerlendirmelere göre, ülke genelinde yağış beklenmiyor. Sabah ve gece saatlerinde Marmara, İç Ege, Göller Yöresi, İç Anadolu, Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun kuzeyinde yer yer sis, Kayseri, Sivas, Çorum, Gümüşhane, Bayburt, Malatya, Elazığ, Erzincan, Tunceli, Erzurum, Kars, Ardahan, Ağrı, Iğdır ve Van çevrelerinde buzlanma ve don olayı görüleceği tahmin ediliyor. Hava sıcaklığı ülke genelinde 2 ila 4 derece artarak, mevsim normalleri üzerinde seyredecek. Rüzgar genellikle doğu ve kuzeydoğu, güney bölgelerde güney ve güneybatı yönlerden hafif arasıra orta kuvvette esecek.


Buzlanma ve don olayı uyarısı

Sabah ve gece saatlerinde Kayseri, Sivas, Çorum, Gümüşhane, Bayburt, Malatya, Elazığ, Erzincan, Tunceli, Erzurum, Kars, Ardahan, Ağrı, Iğdır ve Van çevrelerinde buzlanma ve don olayı beklendiğinden yaşanabilecek olumsuz şartlara karşı ilgililerin ve yurttaşların tedbirli olmaları gerekiyor.
anka

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

KAMU PERSONELİ Haberleri