Hastanelere KPSS'siz ve mülakatsız işçi alımı başlıyor! Yaş sınırı yok, başvurular başladı...

İŞKUR, birçok hastanede temizlik, güvenlik ve sekreterlik gibi pozisyonlarda KPSS'siz ve mülakatsız işçi alımı yapacağını duyurdu. En az ilkokul mezunu olanlar başvuru yapabilirken, 18 yaşını dolduran ve sürekli-vardiyalı çalışma şartlarına uygun olan...

Hastanelere iŞKUR üzerinden temizlik görevlisi ve hastane hizmetlisi alım ilanı geldi. Türkiye İş Kurumu resmi internet adresi üzerinden yapılan duyurulara baktığımızda özel hastaneler bünyesinde istihdam edilmek üzere personel ve işçi alımı yapılacağına yer verildi. Hastane hizmetlisi ve temizlik görevlisi kadrosuna yapılacak personel alımında başvurular internet üzerinden ve hastanelere yapılacak.

İŞKUR DUYURUSU GELDİ

İŞKUR resmi internet adresi esube.iskur.gov.tr adresi üzerinden yayınlanan duyurulara baktığımızda hastanelere hastane hizmetlisi ve hastane temizlik personeli alımı yapılacağı görüldü. İŞKUR'daki resmi ilanlara baktığımızda başvuru bilgileri...

Online başvuru detayları
Adayların başvurularını esube.iskur.gov.tr adresi üzerinden online olarak yapabileceği belirtildi. İŞKUR e-şube sayfasını ziyaret ettikten sonra, ekranda bulunan "İŞ İLANLARI" bölümüne tıklayarak ardından "KADRO" kısmına ilgilenilen pozisyonu yazarak başvuru yapabilecekleri ifade edildi.

Sağlık Bakanlığı'ndan beklenen ilanın detayları
Sağlık Bakanlığı’nın, 2023 yılı içerisinde de çeşitli pozisyonlarda personel alımı yapması planlanıyor. Bakan Fahrettin Koca'nın geçtiğimiz haftalarda yaptığı açıklamada, bu alımların yıl sonuna kadar tamamlanacağını dile getirmişti. Geniş kitlelerce merakla beklenen ilanın Ekim sonu ya da Kasım ayı içerisinde yayımlanması öngörülüyor.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (17)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

GÜNDEM Haberleri