Hastane bile Facebook'a üye oldu

Bursa Dörtçelik Çocuk Hastanesi, sosyal paylaşım sitesi facebook'a üye olduktan sonra hasta yakınları hastaneyle ilgili şikayet ve görüşlerini de sanal alemden aktarmaya başladı. Sağlık haberlerinin de yeraldığı sitede, hasta yakınları şikayet ve tavsiyel

Bursa Dörtçelik Çocuk Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. İsmail Özcan, hasta ve hasta yakınlarıyla daha iyi iletişim kurabilmek amacıyla sosyal paylaşım sitesinde hizmet vermeye başladıklarını söyledi.

Başhekim Özcan, "Günde milyonlarca insanın kullandığı sosyal paylaşım sitesinde hastanemizin sayfası olması güzel gelişmeleri de beraberinde getirdi. Hasta yakınları, şikayet ve memnuniyetlerini açık dille orada yazabiliyor. Biz de hastanedeki aksaklıkları daha kolay gözlemleyebiliyoruz. Çağımız teknoloji ve bilgi çağı. Tüm personelemizle birlikte hastalarımıza daha güzel hizmet vermek için çalışıyoruz. facebook'taki sayfamızda da insanlar görüşlerini dile getiriyor, biz de gerekli çalışmaları yapıyoruz." dedi.

İŞTE VATANDAŞ MESAJLARI
Hastanenin facebook sayfasına atılan bazı mesajlar şöyle:
 

"Nil Gün: Koskoca hastanede birtane alerji uzmani var, benim çocuğum astım hastası, bir yıldır sürekli hastalanıyor, astımı sık sık yineliyor ama ben randevu alamıyorum, bunun düzeltilmesini istiyorum, ben çocuğumu nasıl muayene ettireceğim, buna cevap istiyorum."

"Funda Ergün Erbaş: Doktorların özeline gitmek için telofonlarına nasıl ulaşabilirim? Bir türlü ulaşamıyorum."

"Erdal Topal: Bursa Dörtçelik Çocuk Hastanesi, başta Dr. Perihan Topçu olmak üzere tüm çocuk cerrahisi katında bulunan hemşire ve personele yakın ilgilerinden dolayı çok teşekkürler."

star

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

KAMU PERSONELİ Haberleri