Hani Ergenekon mitingi değildi!..

ADD'nin tandoğan'da düzenlediği mitingin adı konusunda çok spekülasyon yapıldı. Bazı kesimler bu mitingin, iddia olunan Ergenekon Terör Örgütü davasında yargılananlara destek ve mahkeme sürecine baskı amacı ile düzenleniyor. Mitingi düzenleyenler de buna

Bir televizyon kanalında kameralara konuşan bir miting katılımcısı tüm tartışmalara noktayı koydu.

Kameralara heyecan içinde konuşan bir katılımcının, 'İçerdekilerin arkasındayız' diye bağırdığı görüldü.

ERGENEKON TUTUKLULARINA PLATFORMDAN GÖNDERİLEN SELAM

Karaman'ın konuşması sırasında alanı doldular vatandaşlar, "Türkiye laiktir, laik kalacak" sloganları atarken, platformdan Ergenekon Soruşturması kapsamında halen tutuklu bulunan İşçi Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Cumhuriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Mustafa Balbay ve Başkent Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Haberal ile diğer Öğretim üyelerine selam gönderildi.

ADD öncülüğünde düzenlenen miting alanına 27 Mayıs Milli Devrim Derneği, 68'liler Birliği Vakfı, Atatürkçü Düşünce Vakfı, Başkent Üniversitesi Öğrenci Konseyi, CUMOK, Biz Kaç Kişiyiz Hareketi'nin yanı sıra, Ergeneson davasında yargılanan Emekli 1. Ordu Komutanı Hurşit Tolon ile eski Jandarma Genel Komutanı Şener Eruygur'un eşleri de katıldı. CHP'li milletvekilleri İsa Göktürk, Muharrem İnce ve Ejder Özdemir'in yanı sıra bağımsız milletvekili Kamer Genç, YARSAV Başkanı Ömer Faruk Ağaoğlu, Gazeteci -Yazar Emin Çölaşan ve Ressam Bedri Baykam da miting alanında bulunuyor. Çok sayıda sanatçının da katıldığı gözlenen mitingde, Edip Akbayram da bir konser verecek.
zaman

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

KAMU PERSONELİ Haberleri