Hamit, Fenerbahçe'ye imzayı attı!

Fenerbahçe ile anlaşmak üzere olduğunu söyleyen Hamit Altıntop'u ailesi de doğruladı

Hamit imzayı attı"

Fenerbahçe ile anlaşmak üzere olduğunu söyleyen Hamit Altıntop'u ailesi de doğruladı. Bayernli yıldızın kızkardeşi, yakın dostlarına ağabeyinin imza attığını ve önümüzdeki sezon Sarı-Lacivertli formayı giyeceğini açıkladı.

Başkan Aziz Yıldırım'ın yıllardır en büyük hayallerinden biri Hamit Altıntop'a Sarı-Lacivertli formayı giydirmekti. Her fırsatta milli futbolcuya olan hayranlığını dile getiren Yıldırım, kendisini Fenerbahçe'ye alabilmek için neredeyse her sezon girişimde bulunmuş ancak Hamit'in, “Şu aşamada Türkiye'de oynamak istemiyorum” sözleriyle bu arzusunu gerçekleştirememişti. Daha sezon bitmeden, bu konuda yeniden zemin yoklamaya başlayan Fenerbahçe Başkanı, kaçan şampiyonluğun ardından çalışmalarını yoğunlaştırdı. Bu kez işi bitirmeye kesin kararlı görünen Yıldırım, Hamit'e, Bayern Münih'ten aldığı paranın neredeyse 3 mislini teklif etti.

Bir haber de gurbetten

Hamit'in kendisi gibi Almanya'da yaşayan kızkardeşi, çok yakın dostlarına Fenerbahçe'ye imza attığını fısıldadı. Kızkardeşine göre, Hamit önümüzdeki sezondan itibaren futbol yaşantısına Türkiye'de devam edecek ve Sarı-Lacivertli formayı giyecekti. Almanya'dan gelen bu flaş haber Hamit'in resmi olarak bitirildiği şeklinde yorumlandı.




fanatik

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

SPOR Haberleri