Halil Altıntop Galatasaray'da gibi

Halil Altıntop'un menaceri 2.5 milyon Euro imza bedeli isteriz diye tutturunca, yönetim sıkıntıya girdi. Adnan Sezgin devrede.


Halil'de tek pürüz var

Sarı-Kırmızılılar'ın kadrosuna katmak istediği Halil Altıntop'un menaceri “2.5 milyon Euro imza bedeli isteriz” diye tutturunca, yönetim sıkıntıya girdi. Adnan Sezgin devrede.

Schalke'deki kontratı bu ay sonunda bitecek olan Halil Altıntop, forvet arayan Avrupa kulüplerinin gözdesi halinde. Türkiye'den de çok sayıda teklif alan milli futbolcunun menaceri Reza Fazeli, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada kendilerine en ciddi teklifi yapan Galatasaray'dan düşünmek için 1 hafta süre istediklerini söylemişti. Bu zaman zarfında devam eden görüşmeler, henüz olumlu sonuç vermiş değil. İranlı menacerin, bonservisini eline alacak olan oyuncusu için 2.5 milyon Euro imza bedeli istediği, bu durumun Galatasaray cephesinde büyük sıkıntı yarattığı öğrenildi. Aradaki bu tek pürüzü çözmek için Adnan Sezgin devreye girecek. Daha önce birçok gurbetçi futbolcunun transferinde etkin rol oynayan Sezgin'in, Reza Fazeli'yi ikna edebilmek adına Halil'le de görüşeceği ifade edildi. Sarı-Kırmızılılar Halil'in kardeşi Hamit Altıntop'u da transfer etmeye çalışmış, ancak milli futbolcu Bayern Münih'le sözleşmesini 1 yıl daha uzatınca geri adım atmıştı.


tümspor

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

SPOR Haberleri