Hafta sonu hava nasıl olacak?

Meteoroloji'den yapılan son değerlendirmelere göre 5 günlük haritalı hava tahminleri...

Yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin kuzey kesimlerinde kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gökgürültülü sağanak şeklinde yağışlar bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: Ülkemizin güney ve batı kesimlerinde 1 ila 3 derece artacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak.

RÜZGAR: Genellikle batı ve kuzeybatı, Akdeniz'in kıyı kesimlerinde güney ve güneybatı, Marmara'da kuzey ve kuzeydoğudan hafif, arasıra orta kuvvette, yağış alan yerlerde yağış anında yer yer kuvvetli olarak esecek.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA: Az bulutlu ve açık zamanla batısı parçalı çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Edirne, Kırklareli ve Çanakkale çevreleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.

EGE: Az bulutlu ve açık geçecek.

AKDENİZ: Az bulutlu ve açık geçecek.

İÇ ANADOLU: Az bulutlu ve açık, öğle saatlerinde kuzeyi parçalı bulutlu geçecek.

BATI KARADENİZ: Parçalı zamanla çok bulutlu, bölge geneli kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Parçalı, doğusu çok bulutlu, Rize ve Artvin çevreleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.

DOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık, zamanla kuzeydoğusu parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra Ardahan çevreleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.



GÜNEYDOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık geçecek.

Sabah

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

KAMU PERSONELİ Haberleri