Hadise çıkacak!

Mutlu sona ulaşmaya çok yaklaşan Beşiktaş, Denizli'de bir kaza yaşamazsa pazar günü İnönü'de yapacağı şampiyonluk kutlamasında Hadise'yi sahneye çıkarmayı planlıyor

6 yıllık şampiyonluk hasretine son vermek için 90 dakikası kalan Beşiktaş'ta yönetim, yapılacak kutlamalar için çalışmalarına start verdi. Denizlispor ile deplasmanda oynayacağı maçı kazanıp mutlu sona ulaşmak isteyen siyah-beyazlılar, hafızalardan çıkmayacak bir program hazırlama telaşında. Bir kaza yaşanmaması halinde Denizli'de şampiyonluk turu atacak olan futbolcularını yalnız bırakmamak için daha önce kimsenin alınmadığı takım uçağını, yönetici eşleri, divan, denetleme ve diğer kurul üyelerine açan yönetim, kulüp personelini de 5 gün önce stat organizasyonu için şehre gönderdi. Denizli'de havai fişekler, konfetiler ve bayraklar hazır edilecek.

SABAHA KADAR EĞLENCE
29 Mayıs Cuma günü İstanbul'un fethi yıldönümü etkinliklerine ev sahipliği yapacak İnönü Stadı pazar gününe kadar temizlenip büyük kutlama için hazır hale getirilecek. İnönü'de takım ile taraftarları görkemli bir şölenle buluşturmayı planlayan Beşiktaş Kulübü, hazırlanacak şovların yanı sıra anlaşma sağlanması halinde Eurovision'da ülkemizi temsil eden Hadise ile Beşiktaşlı Mustafa Sandal, Hakan Altuğ gibi sanatçıları sahneye çıkarmak istiyor. Yöneticiler İnönü'den sonra da bir gece kulübünü kapatarak teknik heyet ve futbolcularla sabaha kadar eğlenmeyi de düşünüyor.

BİLET KRİZİ ÇÖZÜLDÜ
Beşiktaş Kulübü ile Denizlispor arasındaki bilet krizi dün aşıldı. 15 bin kişilik Atatürk Stadı'nda siyah-beyazlı taraftarlar için ayrılan yüzde 5'e denk gelen 771 biletten daha fazlasını isteyen siyah-beyazlılar ile Denizlispor yönetimi dün anlaştı. 10 bin kadar Beşiktaş taraftarına takımlarının şampiyonluk için oynayacağı son maçta statta olma izni verildi.
sabah

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

YAŞAM Haberleri