Gürsel Tekin'e istifa çağrısı

Cumhuriyet Halk Partisi Ümraniye ilçe yönetiminden alınan partililer, il binası önünde eylem yapıp, CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin'i istifaya davet etti

MUSTAFA ESEN'in haberi

Ümraniye İlçe Teşkilatı'ndan yaklaşık 60 kişilik bir grup, CHP İl Başkanlığı önünde eylem yaptı. "Gürsel Tekin istifa" şeklinde uzun süre slogan attan grup, Gürsel Tekin'i istifaya çağırdı. Daha sonra grup adına açıklama yapan Erol Temorci, "Ümraniye'de 35 mahalle komitesi, 14 seçim irtibat bürosu, 1 seçim koordinasyon merkezi ile yoğun çalışma içindeyken seçime 40 gün kala oylarımız artarken, 1 Mayıs emekçinin bayramında görevden alınmamız manidardır. Bu girişim sayın Gürsel Tekin'in seçim sonrası kongreye dönük genel başkan olmak için yaptığı manevralardan birisidir. Bunu örgüt olarak kabul etmiyoruz etmeyeceğiz" şeklinde konuştu.

Basın açıklamasından sonra Gürsel Tekin ile ilgili tutanağı okuyan Temorci "1 Mayıs kutlaması dönüşünde ilçe yönetiminin görevden alınmasını örgütümüz tarafından emek hırsızlığı olarak kabul ediyoruz. Ataşehir 1. bölge koordinasyon merkezine yapılan haksızlığı göstermek için gittiği ve tesadüfen Gürsel Tekin'în orada bulunmasıyla örgüte cevap vermemesi ve örgütü tehdit ederek 'Bu kadar sayı değil 100 bin kişi de olsanız benim adım Gürsel Tekin ise sizi bitireceğim' diye tehdit edip, 06 CHP 02 plakalı aracına bindiğinden, örgüt üyelerine cevap vermediğinden dolayı aracın önünde oturma eylemi yaptığı sırada örgütün üzerine patinajlı bir şekilde aracını sürdürüp partilimiz Hasan Özdemir ve Erol Temorcin'in ayağının üzerinden geçip ayrılmıştır" dedi. Daha sonra Gürsel Tekin'in karıştığı ileri sürülen olayla ilgili tutulan tutanak CHP İl Başkanlığı'na teslim edildi ve ardından grup sloganlar atarak dağıldı.

http://www.haber7.com/haber/20110502/Gursel-Tekine-istifa-cagrisi.php

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

KAMU PERSONELİ Haberleri