Gsmobile Tanıtıldı

Galatasaray Kulübü ile Kulubün Ana Sponsorlarından Avea'nın Birlikte Hayata Geçirdiği Galatasaray Mobile'nin (Gsmobile) Tanıtım Toplantısı Four Seasons Oteli'nde Gerçekleştirildi.

Galatasaray Kulübü ile kulubün ana sponsorlarından Avea'nın birlikte hayata geçirdiği Galatasaray Mobile'nin (GSMobile) tanıtım toplantısı Four Seasons Oteli'nde gerçekleştirildi.

Tanıtım toplantısına Galatasaray Kulubü Başkanı Adnan Polat, Başkan Yardımcısı Yiğit Şardan, Galatasaray Kulubü Yönetim Kurulu Üyeleri, Türk Telekom Genel Müdürü Paul Doany, AVEA Üst Düzey Yöneticisi Cüneyt Türktan ve reklam filminde oynayan sporcular katıldı.

Galatasaray ile AVEA arasında hayata geçirilen projenin oldukça önemli olduğunu belirten Başkan Adnan Polat, "Bu proje bizim ekonomimize katkı sağlayacaktır. Çok uzun süre çalışıldı ve ortaya çıktı. Galatasaray taraftarının fazlalığını biliyorum. En fazla taraftar grubuna sahibiz diyoruz. Taraftarlarda bunu kanıtlamaları gerekiyor. İlk etapta 100 bin rakamını geçmek istiyoruz. Bu rakam Galatasaray taraftarları için fazla bir rakam değil. Bu projenin ardından taraftar kartı, kredi kartı, internet tv, mobil tv gibi projelemiriz olacak. Taraftarlarımızı numaralarını değiştirmeden GSMobile bekliyoruz." dedi.

Fenerbahçe Kulubü'nün yaklaşık 2 ay önce Fenercell projesini hayata geçirdiğini hatırlatan Polat, "Türkiye'de büyüklükten söz ediliyor. Bu bir anlamda Galatasaray-Fenerbahçe rekabetinin de ölçüsü olacak." dedi.

Başkan Adnan Polat, 1 ay önce yapılan bir araştırmanın sonuçlarına göre Türkiye'de futbolla ilgilenen kişilerin yüzde 39'nun Galatasaray taraftarı, yüzde 32'sin de Fenerbahçe taraftarı olduğunu kaydetti.

Türk Telekom Genel Müdürü Paul Doany de, toplantıda konuşma metnini Türkçe olarak okudu. Genel Müdür Doany, futboldaki rekabetin GSM'de yaşanacağını kaydederek, "GSMobile ile Fenercell arasındaki rekabeti de zevkle izleyeceğiz. Her iki kulüp için de çok iyi olacağına eminim.'' dedi.



- 300 BİN ABONE GELİRSE 4 MİLYON DOLAR GELİR ELDE EDİLECEK -



Öte yandan bu projeden ne kadar para kazanılacağı konusunda fazla açıklama yapılmazken GSMobile'nin 300-400 bin aboneye ulaşması durumunda Galatasaray'ın yaklaşık 4 milyon dolarlık bir gelir elde etmesi bekleniyor. GSMobile Operatörlük sözleşmesi Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat ile AVEA Üst Düzey Yöneticisi Cüneyt Türktan tarafından imzalandı.

Tanıtımda milli yüzcüsü Burcu Yeşil, Basketbolculardan Hüseyin Beşok ve Işıl Alben, futbolculardan Arda Turan, Caiso Lincoln, Harry Kewell ve tekerlik sandalye basketbol takımı oyuncuların oynadığı reklam filmi gösterildi.



- "LİNCOLN'E HAT VERELİM ÜLKESİNE SIK SIK GİTMESİN" -



GSMobile'nin tanıtım organizasyonunda sunuculuk yapan ve Galatasaray taraftarı olduğunu açıklayan Cem Davran, reklam filminde oynayan Casio Lincoln'e yaptığı espiriler herkes tarafından beğenildi.

Lincoln'ün sahnede, "Bende Brezilya ile sık sık görüşmek için bir tane hat istiyorum" demesi üzerine Davran'ın ''Bir hat verelim de sık sık gitmek zorunda kalmasın çocuk'' sözleri salonda gülüşmelere neden oldu.

Arda Turan'ın da, ''Hat verilmezse ben de giderim'' demesi üzerine de Davran, ''Sen ancak Kars'a kadar gider, sonra da geri gelirsin.'' yanıtını verdi.

Podyuma gelen futbolculardan Arda ve Kewell'la oturduğu masadan el sıkışan futbol şubesi üyesi Haldun Üstünel'in, Lincoln'ün gelişinde elini uzatmaması dikkat çekti.


www.sondakika.com

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

SPOR Haberleri