Gökçek'le ilgili son karar

AKP'nin Ankara için yapacağı sürprizi ÖZEL KALEM açıklıyor.

Erdoğan bugün 18 ilin başkan adaylarını açıkladığı Altındağ'daki toplantıda Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayını yine açıklamadı. Ankara adayının açıklanması geciktikçe, siyaset kulislerinde dolaşan dedikodular da çoğalıyor. ÖZEL KALEM, yaklaşık 15 gün önce AKP'nin Ankara adayını açıklamıştı. Bu isim yine değişmedi. Ancak ismin açıklanması geciktirildi.

ERDOĞAN ÇARŞAMBA GÜNÜ 'GÖKÇEK' DİYECEK
Yaklaşık 15 gün önce AKP'nin Ankara adayının Melih Gökçek olduğunu açıklamıştık. Erdoğan'ın Gökçek ismini bir türlü açıklamaması, Ankara için farklı senaryoların yazılmasına neden oluyor. Bu söylentiler, öyle anlaşılıyor ki üç gün daha sürecek. Çünkü Başbakan Erdoğan, çarşamba günü Ankara ASKİ Spor Salonu'nda düzenlenecek görkemli bir törenle Melih Gökçek'in adaylığını açıklayacak. Erdoğan ve Gökçek, coşkulu bir törenle kameraların karşısına geçerek adaylık açıklamasını yapacak.

AYDIN DOĞAN MEDYASI KURBAN ALMAK İSTEDİ
Melih Gökçek'in CHP'li Kılıçdaroğlu ile çıktığı tartışma programının ardından Doğan Medyası Gökçek'i kurban etmek için adeta kampanya başlattı. Bu şekilde hem AKP yolsuzluk iddiaları ile köşeye sıkıştırılmış olacak, hem de Kılıçdaroğlu'nun yıldızı biraz daha parlatılacaktı. Ancak Erdoğan, 'kelle vermek' yerine Gökçek'e sahip çıkarak başkanlarına inandıkları mesajını verecek.

Bu süre zarfında yapılan kamuoyu yoklamalarında da ismi açık farkla önde çıkan Gökçek, çarşamba günü AKP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak kamuoyuna duyurulacak
ensonhaber

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

YAŞAM Haberleri