Gelecekte daha fazla insan evden çalışacak

Gelecekte firmaların çalışma tarzlarının değişeceğini belirten Regus Orta ve Doğu Avrupa ile Balkanlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Gary Gürtler, “Önümüzdeki dönemlerde daha fazla insan evden çalışacak” dedi.

Gelecekte firmaların çalışma tarzlarının değişeceğini belirten Regus Orta ve Doğu Avrupa ile Balkanlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Gary Gürtler, “Önümüzdeki dönemlerde daha fazla insan evden çalışacak” dedi.


GELECEKTE hem insanların, hem de firmaların çalışma tarzlarının ve beklentilerinin değişeceğini belirten Regus Orta ve Doğu Avrupa ile Balkanlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Gary Gürtler, “Önümüzdeki dönemlerde daha fazla insan evden çalışacak” dedi.
İş merkezlerinde, insanların ve firmaların nasıl istiyorlarsa öyle çalışmaları için gerekli bütün altyapıyı sağladıklarını ifade eden Gürtler, şunları söyledi:
“İnsanlar ofis kiraladığında boş bir alanı kiralıyor. İçine bölmelerini, altyapısını yapmak, mobilya almak, uzun süreli bir kontrat imzalamak zorunda kalıyor ve bunun için bir ana para harcıyor.
Biz Regus olarak, geleneksel kiralamaların tam tersine her şeyi hazır olarak sunuyoruz. Son 20 yıl içinde dünya ve insanlar o kadar değişti ki, artık firmalar daha esneklik arıyor.
İnsanlar daha mobil olacak
Biz, istedikleri esnekliklerin tümünü sağlıyoruz. Çünkü insanlar, kriz durumunda ya da kötü zamanlamalar olduğunda, beş senelik bir kontrata imza atmışken hiçbir değişiklik yapamıyor. Ama Regus'ta işleri iyi gittiyse istedikleri kadar genişleyebiliyorlar ya da küçülmeye gitmek zorunda kaldılarsa, bunu da kolaylıkla yapabiliyorlar. İşleri onları nereye yönlendiriyorsa, ihtiyaçlarına uygun çözümlere kavuşabiliyorlar.
İşimizin omurga kemiği, iş merkezleri. 20 yıl önce Brüksel'de iki tane iş merkeziyle bu işe başladık. Şu anda bin 100 tane iş merkezimiz var. 85 ülkede yer alıyoruz. Amacımız 150 ülkede üç bin iş merkezine ulaşmak. Gelecekte daha gezici bir çalışma modeli olacak. Böylelikle insanların daha mobil, kolaylıkla her şeye erişebildikleri ve müşterileriyle çok daha kolay iletişime geçebildikleri bir sistemle çalışacaklarına inanıyoruz.

Regus basamak oluyor

Regus'un tipik firma kullanıcıları, küçük ve orta ölçekli ve genelde uluslararası işler yapan firmalar. Bu firmaların hemen hemen hepsi, esnek ve çok çabuk büyüyebilen firmalar. Küçük bir işletme, çok güzel bir ürün üretebiliyor ama bir ofisi olmadığı ve markete giremedigi için kendini tanıtamıyor. Böyle bir durumda, bu tip firmalar ya da şahıslar, Regus'u bir basamak olarak kullanıyor ve markete girip, kendilerini tanıtıp, ofislerinde profesyonel bir şekilde ticaret hayatına atılabiliyorlar. Örneğin, yurt dışından gelen bir enerji firması, bir kişilik bir ofisle çalışmaya başladı. Sonra işleri çok güzel gitti. Bir buçuk senede kişi sayıları 50'ye çıktı. İşleri iyice büyüdü ve kendilerine bir bina aldılar.



Hürriyet

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

KAMU PERSONELİ Haberleri