Filyos'ta Kaybolan Minibüs Çıkarıldı

Uzun çabalar sonucu çıkarılan minibüste 3 ceset bulundu.

Filyos çayında günlerdir süren endişeli bekleyiş yerini kedere bıraktı.

Çaycuma'da bir hafta önce yaşanan olayda Filyos çayı üzerindeki köprü çökmüş, 15 kişi kaybolmuştu.1 hafta boyunca yapılan aramalarda iki kişinin cesedi bulundu.

Herkes minibüsün, köprünün çöken bölümünün altında kalıp kalmadığını merak ediyordu.Bu yüzden ekipler hem Filyos çayı boyunca arama yaparken bir yandan da suya gömülen beton bloğu çıkarmak için uğraştı.Ancak bu çabalar sonuçsuz kaldı.

En somut bulgular çalışmaların yedinci gününde elde edildi.Günün ilerleyen saatlerinde minibüsün köprünün biraz aşağısında olduğu tespit edildi.Çalışmalar bu noktada yoğunlaştı.Ve minibüs bulundu.

Çalışmada iş makinesi ve vinç de kullanıldı.Vincin ucundaki çengele takılan minibüs yoğun gayretlerin ardından Filyos'tan çıkarıldı.

Emniyet ekipleri, olay yerinde geniş güvenlik önlemleri alındı.Minibüsün içinin görülmemesi için de çalışmanın yapıldığı yere perde gerildi.

Köprüden düşen minibüsün özellikle üst kısmının büyük hasara uğradığı gözlendi.

Minibüsten şoför İsmail Örenbaş, Mehmet Başören ve Alim Başören'in cesetleri çıkarıldı.Üç kişinin cesedi Çaycuma Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.Hurdaya dönen minibüs olay yerinden götürüldü.

Kaybolan vatandaşlardan geriye kalan 10 kişiyi arama çalışmaları sürüyor.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

KAMU PERSONELİ Haberleri