Faizsiz ve Kredisiz Araba Sahibi Olma Fırsatı

Tüketicileri faiz ödemekten kurtaran yenilikçi bir tasarruf finansmanı şirketi olarak hizmet veren Birarabam, araba sahibi olmanız için her bütçeye uygun finansman planı sunuyor!

Tüketicileri faiz ödemekten kurtaran yenilikçi bir tasarruf finansmanı şirketi olarak hizmet veren Birarabam, araba sahibi olmanız için her bütçeye uygun finansman planı sunuyor! Faizsiz araba almak isteyenler Birarabam finansman planları ile yüksek taksitler ve vade farkı olmadan hayalleri ile buluşuyor. Kredisiz araba almak günümüzde imkânsız gibi görünse de Birarabam, sunduğu finansman planları ile herkesi kolaylıkla kredisiz araba sahibi yapıyor.

Faizsiz araba almak isteyen herkes ihtiyaç duyduğu finansmanı Birarabam tarafından oluşturulan finansman planları sayesinde elde edebiliyor. Birarabam, sıfır ya da ikinci el fark etmeksizin tüm araçlar için faizsiz araba finansmanı sağlarken sizi faiz, peşinat ve vade üçgeniyle zor duruma sokmaz. Böylelikle herkes kendi bütçesine uygun olan ödeme planı çerçevesinde faizsiz araba alma fırsatından faydalanabilir. Faizsiz araba almak isteyenleri çok kısa süre içerisinde araba sahibi yapan Birarabam, her bireye kendi bütçesine uygun bir ödeme planı sunuyor.

Faizsiz ve Kredisiz Araba Almak Artık Mümkün!

Araç satın almak isteyen ancak bunun için yeterli birikimi olmayan herkese bütçesine göre ödeme planı oluşturan Birarabam ile ihtiyaç duyulan finansmana kısa sürede ulaşılabiliyor. Birarabam kapsamında sunulan finansman planları ile tüketiciler istediği limiti kendisi belirliyor ve istediği araca faiz ödemeden kolayca sahip oluyor. Birarabam finansman planlarında peşinat zorunluluğu bulunmuyor ancak peşinat ödenmesi halinde hem ödeme süreci kısalıyor hem de teslim tarihi öne alınıyor. Bunun yanında bireyler taksitlerini de kendi bütçelerine göre ayarlama şansına sahip oluyorlar.

Araç ihtiyacınızı borca dayalı finansal hizmetlerde ödenmesi gereken faiz gibi maliyetler olmaksızın alabilmeniz için doğru adres, Birarabam tasarruf finansmanı olacak! Birarabam tasarruf finansmanı planları ile araba hayalinizi daha fazla ertelemenize gerek kalmadan ihtiyacınız olan finansmana kolayca ulaşırsınız. Birarabam bünyesinde sunulan finansman planlarından ister Birlikte Araç Finansmanını isterseniz de Kişiye Özel Araç Finansmanını seçerek aracınız için gereken finansmanı Türkiye şartlarında olabilecek en düşük maliyetlerle edinirsiniz.

Birarabam finansman planları arasında yer alan peşinatlı ya da peşinatsız seçeneklerinden dilediğinizi seçerek ödemelerinizi bütçenize göre ayarlayabilirsiniz. Peşinatlı araç finansmanını seçtiğinizde dahil olduğunuz tasarruf planınızın, organizasyon bedeli haricinde toplam finansman tutarının belirli bir kısmını peşin ödeyerek teslimatınızı daha erken tarihte alırsınız. Peşinatsız araç finansmanını tercih ettiğinizde ise tasarruf planınızda yer alan organizasyon bedelini peşin ödeyerek toplam taksit vadenizi daha erken sona erdirirsiniz.

Birarabam araç finansman planları arasında bulunan Birlikte Araç Finansmanı alternatifinde hayalinize koşullarınıza uygun tasarruf planı ve dahil olduğunuz tasarruf grubu ile araç sahibi olma hayallerinize kavuşursunuz. Bu seçenekte alacağınız finansmanın teslim tarihi dahil edildiğiniz tasarruf grubunuzun noter huzurunda yapılan sıra tespitiyle belirlenir.

Kişiye Özel Araç Finansmanı seçeneğinde ise tamamen bireysel koşullarınıza uygun tasarruf planınız ile araç sahibi olma hayalinize ulaşırsınız. Bu seçenekte bireysel tercihlerinizin getirdiği konforu yaşarken taksit tutarınızı ve teslimat tarihinizi kendiniz belirlersiniz.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

GÜNDEM Haberleri