EYSEN Rotasyonu Başbakanlığa iletti

Konu hakkında bir açıklama yapan EYSEN Genel Başkanı Hasan ÇINAR şöyle konuştu

Konu hakkında bir açıklama yapan EYSEN Genel Başkanı Hasan ÇINAR şöyle konuştu:  "Okul müdürlerinin zorunlu yer değişiklikleri konusunu başından beri takip etmekteyiz. Amacımız, bu sürecin hak kayıpları yaşanmadan gerçekleşmesi yönündedir. Konu şu anda yargıya intikal ettirilmiştir. Biz de sendika olarak taleplerimizi 07/07/2010 tarih ve 2010/20 sayılı yazmızla Personel Genel Müdürlüğüne iletmiştik. Ancak konu hakkında şu ana kadar bir düzenleme yapılmadığı gibi, pek çok ilde rotasyon uygulaması neredeyse sonuçlandırılmak üzeredir.
 
Bize gelen talepler neticesinde yönetim kurululumuz tarafından aldığımız karar gereği, konu hakkında son bir müracaatı Sayın Başbakanımıza yapmaya karar verdik. Bizlere ulaştırılan talepleri 04/08/2010 tarihi itibariyle Başbakanlığa ilettik. Sayın Başbakanımızla doğrudan görüşme fırsatı bulamadık. Malumunuz, YAŞ Toplantıları ve YAŞ Kararları sürecinde kendilerinin bu günlerde olağanüstü bir yoğunluğu mevcut. Biz de kendilerine iletilmek üzere yetkililere teslim ettik. Umarız bu konuda Sayın Başbakanımız ağırlığını ortaya koyar ve sorunlar çözüm bulur. Aksi takdirde onarılmaz hak kayıpları yaşanacaktır.
 
Biz yönetmeliğin bu şekilde uygulanması sonucunda istekleri dışında okul / kurumlara atamaları yapılacak okul müdürlerinin açacağı davalar konusunda hazırlıklarımızı tamamlamak üzereyiz." 
 
http://www.eysen.org/haberler.php?haber=15

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (12)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

MEB PERSONEL Haberleri