Erdoğan’dan fotoğrafçısına fırça

Başbakan Erdoğan, Brezilya gezisinde ailesi ile birlikte Hz. İsa'nın heykelinin bulunduğu dağı arkasına alarak hatıra fotoğrafı çektirdi..

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 5 gün önce eşi Emine ve kızı Sümeyye Erdoğan ile birlikte 8 günlük Latin Amerika gezisine çıktı.. Brezilya, Arjantin ve Şili'den oluşan Güney Amerika ziyareti diplomatik krize de sahne oldu.

Arjantin gezisi iptal
Arjantin Türkiye İş Forumu ve bazı diplomatik ilişkilerde bulunmak üzere dün akşam Arjantin'in Başkenti Buenos Aires'e gitmesi planlanan Erdoğan'ın bu gezisi, Atatürk Anıtı açılışı konusunda çıkan kriz nedeniyle iptal oldu.

Son gün turistik gezi
Bunun üzerine Başbakan Erdoğan, Brezilya'daki temaslarının son gününü turistik geziye ayırdı. Rio De Janeiro'nun tarihi ve turistik mekanlarını gezen Erdoğan ailesi, Sugar Loft'a teleferikle çıkıp, hatıra fotoğrafı çektirdi.

Fotoğrafçıya Hz. İsa fırçası
Çekim sırasında özel fotoğrafçısı Kayhan Özer'e, Hz. İsa heykelinin bulunduğu dağı gösteren Erdoğan, "Dağı alıyor musun?" diye sordu. Özer'in "Aliyorum efendim" yanıtı üzerine Erdoğan, "Sürekli başka tarafa bakıyorsun. Nasıl alıyorsun?" dedi.

Ayrıca, tepeye helikopter geldiğini gören Erdoğan'ın, “Niye bununla gelmedik” sorusuna koruması, “Daha önce üç kez düşmüş. Riske edemedik” yanıtını verdi..

http://www.ensonhaber.com/erdogandan-fotografcisina-firca.html

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

KAMU PERSONELİ Haberleri