Erdoğan terör yerine MHP’yi hedef aldı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Aydın il binasına asılan pankartın indirildiğini belirterek, “AKP, özellikle de 60. hükümet ve sayın Başbakan, bölücü terör yerine MHP'yi hedef almıştır” dedi

Bahçeli dün Kastamonu'nun İnebolu ilçesindeki gazetecilerin sorularını yanıtladı. Partisinin Aydın teşkilat binasına asılan pankartın indirilmesinin hatırlatıldığı Bahçeli, şöyle konuştu:
“Bu hedef alma süreci, 12 Eylül referandum gününe kadar da devam edecek gibi görünmektedir. Bir demokratik hakkı kullanmak adına parti binasına asılan bir pankartı valilik ve emniyet aracılığıyla indirme gayretleri, hukuken birçok ikaza rağmen ısrarcı davranışları bu anlamı taşımaktadır. Ama MHP, bu tuzağa düşmeyecektir. Arkadaşlarımız pankartları talimat üzerine indirmişlerdir. Emniyet güçleriyle herhangi bir çatışma ortamına sürüklenme oyununa arkadaşlarımız düşmeyeceklerdir. Ama Başbakan, tarihle yüzleştiğinde bunların hepsinin hesabını verecek.”

'Çelik, Türk düşmanı'
Bahçeli, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik'in “Hiçbir zaman Türk düşmanı olmadığı, ancak her zaman her çeşit bölücülük, ayrımcılık ve ırkçılığa düşman olduğu” yönündeki açıklamasının hatırlatılması üzerine, “Hüseyin Çelik bey Türk düşmanıdır. Özel harekatın bu ülkede sunmuş olduğu hizmetler karşısında nankörlük yapmaktadır. Özel harekat üzerinden de MHP'ye iftirada bulunmaktadır. Vicdanımızda onun affı yoktur” dedi.
Sinop'un Türkeli ilçesinde de vatandaşlara hitap eden Bahçeli, kamu kaynaklarının belediyelere adil biçimde aktarılması gerektiğini vurgulayarak, “İktidar partisine mensup belediye başkanları kollanırken diğer partilere mensup belediye başkanlarını yenilgiye uğratmak için hileye başvurmak doğru değil” dedi.

Milliyet

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

KAMU PERSONELİ Haberleri